Kuva: Fotolia

Naapuri näki alushousut kuivumassa pihan pyykkinarulla - ryhtyi toimiin suojellakseen lapsia

15.09.2016 17:45 - Senni Loikala

Pitsiset alushousut yhteisen pihan pyykinarulla olivat liikaa naapurille.

Brittiläisen Charlotte Wilkinsonin korvista nousi takuulla savua, kun hänen äitinsä kertoi tälle naapurilta saamastaan valituksesta. Naapuri oli huomannut, että pihan pyykkinarulle oli laitettu kuivumaan pitsiset alushousut muiden pyykkien sekaan, mikä oli hänelle liikaa. 

Naapuri oli kiskaissut mustat alushousut alas pyykkinarulta ja tiputti ne Wilkinsonin äidin postiluukusta nimettömän valituskirjeen kanssa. Kirjeessä luki näin: ”On täysin epäasiallista, että tällainen vaatekappale roikkuu ala-astetta vastapäätä. Asukasyhteisössämme on henkilöitä, jotka tahtovat lopun tällaiselle. Kiitos.

Tytär Wilkinson jakoi maanantaina Facebookissa kuvan naapuria häirinneistä alushousuista sekä naapurin rustaamasta valituskirjeestä. ”En tiennyt, että alushousujen ripustaminen pyykkinarulle on kiellettyä”, Wilkinson totesi. Päivitys on kerännyt satoja tykkäyksiä ja jakoja torstaihin mennessä.

Uskotko, että kyseinen naapuri saattaisi tarvita jotakin tärkeämpää ajateltavaa, kuin pyykkinarulla roikkuvat alushousut? Jos päivitys ei näy alta, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Peppuja on viittä eri muotoa - lue, millaiset alushousut imartelevat juuri sinua

Lue myös: Millaisia naapureita suomalaiset eivät halua? Laaja tutkimus selvitti

Lue myös: ”Zombiemummo” säikytti naapurit: Kiipesi arkusta kuusi päivää kuolemansa jälkeen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat