Tyttöystävän stringeihin tulisinta chiliä - törkeä pila tallentui videolle

07.05.2017 20:45 - Mikko Räsänen

Poikaystävä kuvasi videolle, mitä tapahtuu, kun tyttöystävä laittaa jalkaansa stringit, mihin hän on uuttanut supertulista chiliä.

YouTubessa on julkaistu pilavideo, jossa poikaystävä kaataa supertulista chiliuutetta tyttöystävänsä stringien naruun, joka päätyy pakaroiden väliin, kun housut on puettu päälle. Chiliuutteessa on varoitus, että se ei saisi joutua ihokosketukseen. Poikaystävä ei piittaa varoituksista vain kaataa chiliuutetta housuille runsaasti ja sen jälkeen kuivaa ne hiustenkuivaajalla, ettei tyttöystävä epäilisi mitään.

Poikaystävä myös kuvaa, mitä tapahtuu, kun tyttöystävä pukee housut jalkaansa ja lähtee pahaa aavistamattomana juoksulenkille chilistringit jalassaan. Katso alta video pilasta. 

Suomalaiset ovat yksi maailman hulluimmista kansoista ja siksi chilitemputkin viedään täällä muita pidemmälle. Voice kertoi muutama vuosi sitten suomalaismiehestä, joka innostui kokeilemaan miltä tuntuu, jos laittaa maailman tulisimpiin chileihin kuuluvaa naga morichia suoraan omaan takapuoleensa. Lue tempauksesta lisää täältä.

Lue myös: Pastori suosittelee naisia saapumaan kirkkoon ilman alushousuja: Pyhä henki pääsee paremmin sisälle

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat