Kuva: Fotolia

Mies nukkui kuusi yötä kuolleen vaimonsa vieressä - "Saimme siitä todella paljon lohtua"

10.05.2017 19:15 - Senja Rapila

Russell Davisonin vaimo Wendy menehtyi 50 vuoden iässä syöpään. Perhe ei kuitenkaan soittanut heti viranomaisille, vaan päätti elää vielä viimeiset hetket kuolleen perheenjäsenen kanssa.

Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä kuohuttanut tapaus miehestä, joka on nukkunut yhteensä kuusi yötä kuolleen vaimonsa vieressä. Kertomuksen Russell Davisonin vaimo Wendy menehtyi kotonaan syöpään 50 vuoden iässä.

Sen sijaan että Davison olisi soittanut ruumishuoneelle välittömästi, hän pesi vaimonsa juhlallisesti, puki tämän päälle kauniin kesämekon ja nosti tämän pariskunnan sängystä valmiiksi ostettuun hauta-arkkuun. Hän kertoi koko kuuden päivän kokemuksista avoimesti Facebook-tilillään.

Davison kertoo, että ensimmäinen yö meni rauhallisesti. Useiden tuntien itkemisen jälkeen hän meni nukkumaan ja on nyt kertonut Independent-lehdelle, että hänen vaimonsa läsnäolo tuntui rauhoittavalta siinä tilanteessa.

- Minua ei vaivannut mikään siinä, että olin samassa huoneessa ruumiin kanssa, hän on kommentoinut.

- Saimme siitä todella paljon lohtua. Wendy oli kuollut, mutta hän oli silti kanssamme. Tiesimme ettei hän ole enää elossa, mutta se tuntui oikealta tavalta aloittaa suruprosessi. Muuten se kaikki olisi tapahtunut niin äkkiä. 

"Hän näytti todella kauniilta"

Kuuden päivän aikana Wendyn ruumista kävivät katsomassa läheiset ja ystävät. Sen jälkeen Davison ja pariskunnan pojat kantoivat Wendyn ruumiin perheen autoon ja ajoivat krematorioon, jossa hänen ruumiinsa tuhkattaisiin.

- Hän näytti todella kauniilta, Davison kertoi vaimonsa "viimeisestä matkasta".

Davison on myös kuvaillut haastattelussa sitä, millaista hänen vaimonsa kanssa oli viimeisinä päivinä.

- Hänen kasvonsa painuivat hieman ja hänen suunsa alkoi avautua viimeisinä päivinä, mutta ei ihan auki. Sanotaan, että sormien kynnet ja varpaankynnet jatkavat kasvamista ja näyttikin siltä, että Wendyllä ne olivat kasvaneet todella paljon. Kun kuitenkin katsoimme tarkemmin, huomasimme että oikeasti iho vain alkoi kiristyä.

Mies kertoo suosittelevansa kokemusta kaikille, jotka menettävät oman läheisensä.

- Tiedän että tämä voi tuntua oudolta todella monille ihmisille, mutta suosittelen tätä ihan kaikille, Davison on kommentoinut ensimmäisessä antamassaan haastattelussa.

Lähde: Independent

Lue myös: Miltä tuntuu olla kuollut? Rajan takana kahdesti käynyt mies kertoo

Lue myös: Tien viereen kuolleesta pesukarhusta tuli julkkis - ihmiset muistivat kukin ja kirjoituksin

Kilpailut

Uusimmat