Kuva: Fotolia

Mies antoi luottokorttitietonsa naiselle, josta oli kiinnostunut - naisen ostos loksautti leuan

28.09.2017 18:00 - Iiro Myllymäki

Nainen hyödynsi luottokorttitietoja yllättäviin ostoksiin.

17-vuotias teksasilainen Leagan Wilson yllättyi toden teolla, kun hän sai erään miehen luottokorttitiedot kuvaviesteillä. Tämä kyseinen mies oli aiemmin pyytänyt nuorta naista treffeille, mutta nainen oli kieltäytynyt.

- Hän sanoi silloin, että jättäisi minut rauhaan, mutta sitten hän lähetti luottokorttinsa tiedot. Luulen, että hän yritti sillä voittaa minut puolelleen. Kun ensimmäisen kerran näin viestit, olin yllättynyt, mutta vähän niin kuin ignoorasin sen, koska se ei ollut mikään fiksuin veto, Wilson kertoo Unilad-sivustolle.

Sitten teini päätti ottaa luottokorttitiedoista hyödyn irti. Hän päätyi ostoksissaan melko erikoisiin ratkaisuihin. Hän päätti ostaa pomppulinnan.

- Näin yhden pomppulinnan ajaessani kotiin ja muistin kortin. Ajattelin vain, että miksipä en ostaisi pomppulinnaa. Linnan lisäksi ostin kananugetteja, mutta siinä kaikki, Wilson sanoo.

Nuori nainen kertoi ostoksestaan miehelle, joka ällistyi toden teolla. Wilson on jakanut kaksikon viestinvaihdosta kuvakaappauksia Twitteriin:

- Ostitko todella v*tun pomppulinnan? mies ihmetteli viestissään.

Wilsonin Twitter-päivitys on noussut suureen suosioon. Siitä on tykätty jo yli 240 000 kertaa, ja monet ovat kommenteissaan ylistäneet teinin toimintaa.

Lue myös: Ravintola suljettiin sydäntä lämmittävästä syystä - kuva ilmoituksesta leviää netissä

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat