Kuva: Google Maps

Kauhajoen suihinotto-automaatti ihmetyttää - näkyy Googlen kartassa!

26.03.2018 14:52 - Iiro Myllymäki

Google Maps -kartan mukaan erikoinen automaatti sijaitsee ABC-huoltoaseman vieressä.

Google Maps on verraton apu suunnistamisessa ja uuteen ympäristöön tutustumisessa. Välillä sovellus osaa yllättää, ja Kauhajoen kohdalla kartassa onkin melkoinen näky, josta Voice.fi:n toimitus sai vinkin.

ABC Kauhajoki -huoltoaseman vieressä on Google Mapsin mukaan nimittäin ”suihinotto-automaatti”. Automaatille on jutun kirjoitushetkellä annettu 12 tähtiarvostelua, joiden keskiarvo on peräti 4,9 tähteä. Kaikki tuntuvat siis olevan tyytyväisiä suihinotto-automaatin palveluihin.

(kuva: Google Maps)

(kuva: Google Maps)

(kuva: Google Maps)

Todellisuudessahan kyse on tuiki tavallisesta Otto-automaatista.

Kuka tahansa Google-tilin omaava henkilö voi liittyä Google Mapsissa ”local guide” -oppaaksi ja lisätä tietoja Google Mapsiin. Kaikki Google Mapsin käyttäjät voivat puolestaan ilmoittaa Googlelle kartoissa esiintyvistä virheistä, esimerkiksi virheellisistä paikannimistä. Suihinotto-automaatin kaikki arvostelut ovat peräisin viimeisimmän viiden päivän ajalta, joten luultavasti automaatin tiedot on lisätty sovellukseen vasta muutama päivä sitten. Nähtäväksi jää, raportoiko joku härskistä automaatista Googlelle vai jatkaako suihinotto-automaatti ihmisten ilahduttamista Kauhajoen kartalla.

PÄIVITYS 26.3. klo 17.00: Suihinotto-automaatti on nyt Google Mapsissa pelkkä Otto.

(kuva: Google Maps)

Lue myös: Kerää palkintoja ja löydä lähin baari - viisi vinkkiä, joilla saat kaiken irti Google Mapsista

Lähteet: Google, Google

Kilpailut

Uusimmat