Kuva: Shutterstock

12-vuotias poika soitti kahdesti hätänumeroon - syynä vanhempien tarjoama salaatti

21.06.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Poika ei ollut tyytyväinen kotona saatuun ruokaan.

Suomessakin on paljon puhuttu siitä, että turhia soittoja hätänumeroon tulee valitettavan paljon. Turhat soitot voivat pahimmillaan viivästyttää avun saapumisen oikean hätätilanteen sattuessa. 

Kanadalaisen 12-vuotiaan pojan mielestä heidän kotonaan oli kuitenkin todella paha hätätilanne, nimittäin vanhempien tarjoama ruoka. Poika soitti kaksi kertaa hätänumeroon, koska hänen vanhempansa tarjosivat hänelle salaattia ruuaksi. 

Poika oli erittäin vihainen ja poissa tolaltaan soittaessaan ensimmäisen kerran hätäkeskukseen. Vähän ajan päästä sama poika soitti uudelleen hätänumeroon, koska hän ihmetteli missä poliisi oikein viipyy. 

Poliisin saapuessa paikalle selvittämään tilannetta, vanhemmille selvisi totuus. Daily Mail -julkaisun mukaan vanhemmat eivät olleet kovinkaan tyytyväisiä pojan tekosiin. Ottaen huomioon pojan iän, poliisi selitti tälle, missä tilanteissa on hyväksyttävää soittaa hätänumeroon. Pojalle selvisi, että ruuasta valittaminen ei ole yksi tällaisista syistä. 

- Toivottavasti tämä on opetus pojalle. Se loi hänelle mahdollisuuden oppia tästä tapauksesta jotain, poliisista kerrotaan. 

Lue myös: Kanta-asiakas ei käynyt pizzeriassa 11 päivään: pizzeria soitti hätänumeroon ja pelasti hengen

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat