Kuva: Shutterstock

Mies joutui kiperään tilanteeseen - kivekset jäivät jumiin Ikean tuoliin

06.08.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Norjalainen Claus halusi varoittaa muita ja antoi Facebookissa palautetta tuoleista.

Suurin osa yrityksistä on sosiaalisessa mediassa. Hyvä asia esimerkiksi Facebookissa on, että kuluttajat voivat kertoa kokemuksensa niin, että niin yritys mutta myös muut asiakkaat pystyvät sen näkemään. Eräs mies halusi kertoa varoittavan esimerkin kalustejätti Ikealle heidän tuolistaan. 

Norjalainen Claus Jørstad, 45, oli ostanut ikeasta metallisen tuolin, jonka istuinosassa oli pyöreitä reikiä. Polviongelmista kärsivä Jørstad oli halunnut kevyen metallituolin suihkuun, jotta hän voi istua siinä suihkun ajan. Kaikki ei mennyt kuitenkaan aivan suunnitelmien mukaan, koska mies on kertonut hyvinkin yksityiskohtaisesti Ikean Facebook-sivuilla, kuinka hänen kiveksensä luiskahtivat istuinosan rei' istä, jonka jälkeen hän huomasi olevansa jumissa. 

Ikäväkseen mies ei saanut kiveksiään enää pois, koska lämmin vesi oli laajentanut niitä. 

"Ymmärsin, etten todellakaan pääse irti tuolista. Yritin nytkytellä itseäni irti, siinä onnistumatta. Olin totaalisesti jumissa. Käänsin veden viileälle. Kun vihdoin vesi oli yhtä kylmää kuin anoppini silmät omana hääpäivänäni, sain itseni irti tuolista." 

Ikeasta oltiin vastattu miehelle, että hänen kannattaisi pitää tuolin päällä jonkinlaista pyyhettä, joka estää samanlaista ikävää tilannetta syntymästä uudelleen. 

Lue myös: Joona, 25, valmisti rinkan Ikean sinisistä kasseista - sai valtaisan nettisuosion

Lähde: UNILAD

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat