Kuva: Instagram

Brittimies haluaa näyttää Kim Kardashianilta - peppuleikkaus meni karmealla tavalla pieleen

28.11.2018 16:15 - Katariina Auvinen - Luettu 3 402 kertaa

Jordan Parke kamppaili suurennusleikkauksen jälkeen kaksi kuukautta hengestään.

Brittimies Jordan Parke, 27, on seurapiirikaunotar Kim Kardashianin megafani. Parke on vienyt fanituksen niin äärimmilleen, että hän on päättänyt muokata omaa kehoaan mahdollisimman lähelle ikonista Kardashiania. 

Parke on muokannut jo kasvojaan lukuisien leikkausten avulla, mutta nyt hän päätti otattaa pepun suurennoksen. Peppuleikkaus maksoi lähes 10 000 euroa ja Parke lensi Turkkiin leikkaukseen. Turkissa tehdään paljon isompia operaatioita kuin mitä brittilääkärit suostuvat tekemään. 

Leikkaus sinänsä meni hyvin, mutta pian operaation jälkeen miehen toiseen pakaraan kehittyi vakava infektio, joka märki todella pahasti ja kehitti ison reiän miehen pakaraan. Parker meni lääkäriin, jossa kävi ilmi, että pakaraan oli iskenyt lihansyöjäbakteeri, joka tuhosi tervettä kudosta vauhdilla. Hengenvaarallinen bakteeri on vienyt ihmishenkiä. 

- Kipu oli todella sietämätöntä leikkauksen jälkeen. Luulin sen olevan ensin normaalia, kunnes tajusin jotain olevan vakavasti vialla. Olisin voinut kuolla, Parker kertoo UNILAD-julkaisulle. 

Parker kamppaili kaksi kuukautta nujertaakseen infektion. Hän sai vahvoja antibiootteja, jotka onneksi taltuttivat lihansyöjäbakteerin. 

- Olen siinä mielessä onnekas, ettei infektio jättänyt pysyviä jälkiä minuun, hän kertoo. 

Vaarallinen leikkaus ei kuitenkaan vienyt miehen intoa hankkia vielä useampia operaatioita.

View this post on Instagram

Out 🍾💃🏽

A post shared by 💋💉Jordan James Parke💉💋 (@jordanjamesparke) on

Lue myös: Kim Kardashian myönsi käyttäneensä ekstaasia - "Päädyin naimisiin"

Lue myös: Khloé Kardashian närkästyi sisarensa julkaisemasta kuvasta - "En pidä tuosta.."

Lähde: UNILAD

Uusimmat