Kuva: Shutterstock

Kuuluisan selvännäkijän ennustukset ensi vuodelle julki - karmeuksia on luvassa

11.12.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Bulgarialainen sokea selvännäkijä Baba Vanga on ennustanut muun muassa Vladimir Putinin joutuvan salamurhan suunnittelun kohteeksi.

Bulgarialainen sokea selvänäkijä Baba Vanga onnistui ennustamaan kaksoistorni-iskut 2000-luvun alussa sekä Isiksen nousun. Vanga kuoli jo vuonna 1996 ollessaan 86-vuotias, mutta salaliittoteoreetikot ovat paljastaneet naisen ennustuksia vuosittain. Mitä ilmeisimmin seuraavien 12 kuukauden aikana tulisi tapahtumaan taas erikoisia asioita, uutisoi Mirror-julkaisu. 

Baba Vangan ennustuksiin perustuvan tulkinnan mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin joutuisi salamurhan kohteeksi. Tietoa ei ole, selviytyykö Putin hyökkäyksestä, mutta syylliset löytyisivät ennustuksen mukaan presidentin omasta lähipiirisistä. 

Eurooppa kärsisi ennustusten mukaan taloudellisesta taantumuksesta. 

Ennustuksen mukaan myös luonnonkatastrofeilta ei tulla välttymään. Aasiaa uhkaisi vuoden 2004 kaltainen tuhoisa tsunami kun taas Venäjälle syöksyisi meteoriitti. 

Villeimpien teorioiden mukaan Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump sairastuisi vakavasti ja jäisi kuuroksi sekä kärsisi aivovammasta. 

Nainen menetti näkönsä lapsena ja 30-vuotiaana hän alkoi ennustamaan ihmisille heidän kadonneiden sukulaistensa olinpaikkoja. Baba Vanga ehti ennustaa yli 50 vuotta, mutta hänen ennustuksiaan ei mitä ilmeisimmin kirjoitettu mihinkään. 

Vanga ennusti eläessään muun muassa sukellusvene Kurskin uppoamisen. 

Nähtäväksi jää, toteutuvatko ennustukset. 

Lue myös: "Ajatustenlukija" arvaa miettimäsi numeron hittivideolla - osuuko oikeaan?

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat