Kuva: Shutterstock

Poika tilasi koko perheelleen lahjaksi DNA-testit - hieno idea oli pilata koko joulun

03.01.2019 20:15 - Katariina Auvinen

Miehen vanhemmat ajautuivat ilmiriitaan.

Joulu on monelle yhdessäolon aikaa perheen kesken. Eräs mies päätti hankkia vanhemmilleen ja sisaruksilleen DNA-testit joululahjaksi, jotta perheen esi-isistä saataisiin enemmän tietoa. Miehen mielestä ajatus oli hyvä ja hauska, mutta kun hän ja hänen sisaruksensa avasivat paketit, heidän äitinsä meni todella hysteeriseksi. 

Mies kertoi koko tarinan yhteisöpalvelu Redditissä

"Äitini yritti ensin vedota siihen, että testissä voi olla jotain myrkyllisiä ainesosia, eikä sitä kannata tehdä. Kun olimme selittäneet, että niin ei ollut ja aikoisimme sisarusten kanssa tehdä testit, hän vetäytyi isämme kanssa yläkertaan. Yläkerrasta kuului riitelyn ääniä, jonka jälkeen he tulivat alakertaan kertomaan meille uutisia. 

Tässä vaiheessa olin jo aivan varma, että olin pilannut lahjallani koko meidän joulumme. 

Kävi ilmi, että yksi sisaruksistamme ei ole biologinen sisaruksemme vaan hänen isänsä oli kuollut vain viikkoja sisaremme syntymän jälkeen. Hyvä ystävä oli auttanut äitiäni pääsemään yli surusta, jonka jälkeen he rakastuivat ja me muut synnyimme." 

Ensijärkytyksen jälkeen perhe pui uutista yhdessä.

"Tämä uutinen toi perheemme entistä lähemmäksi toisiamme. Emme malta odottaa testituloksia, joten hyvää joulua kaikille." 

Joten vaikka lopputulos järkytti perhettä ensin, sen jälkeen he lähentyivät entistä enemmän toistensa kanssa. 

Lue myös: Onko tässä uusin hiusvillitys? Katso, kuinka loihdit DNA-letin itse

Lähde: Mirror

Uusimmat