Nämä ovat oudoimmat asiat joita kuunaan on varastettu

13.05.2012 21:15 - Rea Tallgren

Varkaiden mielikuvitus ei todellakaan lopu lompakoiden tai kännyköiden varastamiseen - siitä omaa tarinaansa kertoo lista omituisimmista varastetuista asioista.

1. Jamaikalaiselta rannalta varastettiin taannoin hurjat määrät hiekkaa. Viranomaiset epäilivät, että asialla olisivat saattaneet olla paikalliset hotelliyrittäjät, joilla on pulaa hiekasta omilla hotelleillaan. Ketään ei ole kuitenkaan saatu syytteeseen hiekkavarkaudesta ja korruptiolla epäilläänkin olevan jotain tekemistä asian kanssa.

2. Tsekeissä puolestaan varastettiin yli kymmenen tonnin painosta terässiltaa. Varkailla oli ollut väärennetyt dokumentit, jotka he esittivät toimeksiantona purkaa osa sillasta. Homman juju huomattiin vasta kun oli liian myöhäistä - ja miljoonia maksava korjaus oli välttämätön.

3. Amerikkalaisperheeltä vietiin jotain todella henkilökohtaista - nimittäin oam etupiha. Kolmilapsinen perhe oli lähtenyt reissuun ja palannut sieltä vain huomatakseen, että upea pihanurmi, jossa perheen lapsien ja koirien oli ollut tapana leikkiä, oli kadonnut. Naapureilta kysellessään Thompsonit saivat tietää, että paikalla oli kuin olikin ollut valkoinen pakettiauto ja työmiehiä, mutta naapurit olivat ajatelleet kyseessä olevan perheen tilaama urakka, joten he eivät olleet kiinnittäneet asiaan sen enempää huomiota.

4. Keith Bradford taitaa olla yksi maailman onnettomimmista rikollisista. Mies nimittäin varasti kondomiautomaatin ja jäi hyvin pian kiinni kotoaan. Bradfordin ongelmaksi muodostuivat ne useat todistajat, jotka näkivät miehen varastavan automaatin. Miehellä oli löydettäessä hallussaan 48 kondomia ja 127 kolikkoa, joita automaatti oli sisältänyt.

5. Teksasilaiselta Darnellin perheeltä varastettiin pihalta lähes 200 kilon painoinen norsupatsas. Patsaalla oli paljon tunnearvoa, joten perhe olikin todella pahoillaan sen katoamisesta. Varkaat eivät jättäneet jälkeensä minkäänlaisia moottorinjälkiä ja perhe uskookin, että he kantoivat Bon Bon Babariksi nimetyn norsupatsaan pois paikalta.

6. Eläinvarkauksia edustaa myös kalifornialaisen Kia-autokaupan katolta varastettu hervottoman kokoinen puhallettava gorilla. Gorillalla on painoa noin 160 kilon verran ja se on ollut autokaupan katolla kiinni vaijereilla. Työntekijät olivat aluksi luulleet gorillan tyhjentyneen, kuten sillä joskus oli tapana. Varkaus olikin paljastunut vasta kun yksi työntekijä oli kiivennyt katolle katsomaan gorillan vointia. Gorillalla on painoa noin 160 kilon verran ja se on ollut autokaupan katolla kiinni vaijereilla, joten sen varastamiseen on tarvittu useampi henkilö.

7. Los Angelesissa varkaat keksivät varastaa jotain, mitä löytyy kadulta muutaman kymmenen metrin välein. He nimittäin veivät kaupungista peräti 300 viemärinkantta ja myivät ne eteenpäin romumetalliksi. Sama ilmiö toistui Norjassa vuonna 1994 Talviolympialaisten aikaan, kun viemärinkansiin erehdyttiin painamaan Olympia-logoja. Norjassa kansia onneksi varastettiin vain kolme ja yksi niistä jopa palautettiin - heti kun varas ymmärsi krapulassa mitä edellisenä iltana oli tullut tehtyä.

Lähde: Oddee.com

Kilpailut

Uusimmat