Brasilialaistytön neitsyys huutokaupattiin 600 000 eurolla – suoritukselle erikoisehdot

25.10.2012 18:45 - Katariina Näreaho

Neitsyyttään myi brasilialainen opiskelija Catarina Migliorini ja korkeimman tarjouksen teki japanilainen mies.

Kuten aiemmin kerroimme, on viime viikkoina käyty kansainvälistä huutokauppaa 20-vuotiaan brasilialaistytön neitsyydestä. Kyseisen uutisen voit lukea täältä. Syyskuun loppuun mennessä tavarasta oli tarjottu jo 120 000 euroa. Lopullinen myyntihinta nousi kuitenkin viisinkertaiseksi ja sen tarjosi japanilainen mies nimeltä Natsu.

Perez Hiltonin mukaan nuori nainen aikoo käyttää rahat osin hyväntekeväisyyteen, ja kohteeksi hän on valinnut kodittomat ympäri maailmaa. Hän aikoo rakennuttaa rahoillaan siis taloja köyhille perheille.

Verkossa käyty huutokauppa liittyi australialaiseen dokumenttielokuvaan nimeltä Virgins Wanted. Ja vaikka moni on Migliorinia pelkäksi prostituoiduksi haukkunutkin, ei hän itse tunne olevansa sellainen.

- Tämä on puhdasta liiketoimintaa. Saan matkustaa, pääsen elokuvaan ja saan vielä bonuksen kaupan päälle, hän selvittää.

Migliorini saa siis dokumenttiin osallistumisestaan 15 000 euron palkkion.

Kaupan toteuttamiseen kuuluu muutamia erikoisia ehtoja, kuten se, että yhdynnän aikana ei saa suudella. Lisäksi ennen kuin pariskunta pääsee tositoimiin, tullaan Natsulle tekemään testit sukupuolitautien varalta. Diiliin kuuluu myös se, että hänen tulee käyttää kondomia koko yhdynnän ajan. Seksilelut ovat kuitenkin kiellettyjä.

Lähde: Perez Hilton

Kilpailut

Uusimmat