Onko oudompaa nähty? Mies yrittää lopettaa tupakoinnin päähän laitettavan häkin avulla

08.07.2013 23:15 - Reija Saarinen

Ibrahim Yücel ei yritä lopetaa tupakointia nikotiinikorvaustuotteiden avulla. Sen sijaan hän käyttää kypärää, joka estää  häntä polttamasta savukkeita.   

42-vuotias Ibrahim Yücel haluaa päästä irti tupakasta. Savutonta elämää tavoitteleva Yücel on kuitenkin ottanut käyttöön melkoisen järeät keinot. Mies nimittäin taistelee tupakkaa vastaan päähän laitettavalla "kypärähäkillä". 

26 vuoden ajan kaksi askillista päivässä polttanut Yücel, päätyi erikoiseen ratkaisuun lukemattomien epäonnistuneiden lopettamisyritysten jälkeen. Lisäpotkua lopettamiseen toi se, että hänen isänsä menehtyi tupakoinnin aiheuttamaan keuhkosyöpään pari vuotta sitten.

Yücel pistää häkin päähänsä aina kotoa poistuessaan. Kypärää muistuttavassa häkissä on lukko, jonka mies sulkee. Avaimet mies jättää vaimonsa ja tyttärensä hellään hoivaan. Tällä tavoin hän varmistaa sen, että hän ei avaa lukkoa tupakoidakseen. 

Miehen perhe järkyttyi aluksi miehen erittäin epätavallisesta kokeilusta, mutta nyt kypärä on osa perheen arkea. Perheen suuri toive onkin, että Yücel pääsee vihdoin eroon tupakasta. 

Katso kuvat miehestä ja hämmentävästä kypärästä täältä

Lähde: Daily News

Kilpailut

Uusimmat