Peruukki ei kuulu enää vain osaksi tyyliä - lue uskomattomat lisäominaisuudet

30.11.2013 21:15 - Senni Loikala

Japanilainen yritys on kehittänyt älyperuukkeja, jotka pystyvät mitä käsittämättömämpin asioihin. Mikä kyseisistä peruukeista sopii parhaiten sinun tarpeisiisi?

Japanilaiset ovat jälleen erään varsin ainutlaatuisen teknisen keksinnön takana. Eräs japanilainen yritys on nimittäin valmistanut kolme erilaista peruukkimallia, joissa on käsittämättömiä, mutta erittäin käytännöllisiä lisäominaisuuksia. Minkä seuraavista peruukeista sinä valitsisit?

1) Suunnistaja-peruukki

Yksi älyperuukkimalleista todella auttaa kantajaansa löytämään perille, minne ikinä onkaan matkalla. Peruukki toimii GPS-paikantimen avulla ja siihen on asennettu pieniä, eri puolilla päätä olevia värähteleviä osia. Näin ollen peruukin pitäjä pystyy navigoimaan värähdysten avulla.

2) PowerPoint-peruukki

Seuraava älyperuukki sopii erityisesti luennoitsijoille ja kaikille, jotka haluavat kokeilla jotakin uutta pitäessään PowerPoint-esityksiä. Tekohiuksiin on nimittäin asennettu laser-osoitin, jonka avulla käyttäjä pystyy viemään katsojien huomion tahtomaansa kohtaan laser-säteen avulla.

Lisäksi peruukkiin kuuluvat pulisongit, joista oikeanpuoleista nykäisemällä pääsee vaihtamaan seuraavalle sivulle esitystä. Puolestaan nykäisy vasemmanpuoleisesta pulisongista saa palaamaan edelliselle sivulle.

3) Terveys-peruukki

Valikomaan kuuluu myös peruukkimalli, jonka monitorit seuraavat kehon lämpötilaa, verenpainetta ja aivoaaltoja. Kyseinen hiuspehko myös tallentaa ääniä ja kuvia, joiden avulla käyttäjä pystyy palaamaan päivänsä tapahtumiin peruukkinsa avulla.

Lähde: New York Daily News

Kilpailut

Uusimmat