Mies myi hampaitaan eBayssa - kovin tarjous lähes 65 000 euroa

17.01.2014 19:45 - Laura Sulkava

Hornetin ja Britney Spearsin hiusten lisäksi eBayn listalla on nähty myynnissä esimerkiksi Uusi-Seelanti. Australialainen mies päätti päästä omituisten asioiden listalle ja laittaa myyntiin viisaudenhampaansa. Korkein tarjous nousikin 100 000 australian dollariin eli 65 000 euroon. Korkeaan summaan saattaa tosin vaikuttaa se, että mies on maassa tunnettu Big Brother voitostaan.

Australian Big Brotherin viime vuonna voittanut Tim Dormer päätti laittaa eBayn huutokauppaan vähän aikaa sitten poistetut viisaudenhampaansa. Tosi-tv-tähti mietti, mitä poistetuilla hampaillaan tekisi ja pohdinnan päätteeksi twiittasi päätöksensä.

"Täällä kipeänä maatessani ajattelin, että olisi hauskaa laittaa viisaudenhampaani huutokaupattavaksi eBayhin. Laittakaa tarjouksia menemään kummajaiset."

Käsittämättömän asiasta tekee se, että hampaista tehtiin yhteensä yli 100 tarjousta, joista kovin oli hitusen alle 100 000 Australian dollaria eli lähes 65 000 euroa. Valitettavasti eBayn sääntöjen mukaan kehon osien myynti on kiellettyä, joten huutokauppa peruttiin eikä Dormer saanut rahoja.

"Oooops! Ilmeisesti eBayssä ei ole sallittua myydä kehon osia. Harmi, koska viisaudenhampaani olisi myyty melkein 100 000 dollarilla, niin ajatelkaa mitä olisinkaan voinut saada munuaisestani."

Lähde: News.com.au

Kilpailut

Uusimmat