Retkeilijän kyykkykakka päättyi huonosti - aiheutti suuren pelastusoperaation

27.07.2015 21:15 - Senni Loikala

Jos kakkahätä iskee kesken luontoretken, ei kannata ainakaan ottaa mallia yhdysvaltalaismiehen toimista. 

Pyöräilemässä Yhdysvaltojen Idahossa olleen miehen sydän varmasti hyppäsi kurkkuun, kun hän näki paikallisen palolaitoksen ilmoituksen retkensä jälkeen. Kyseessä oli palolaitoksen tekemästä Facebook-päivityksestä, jossa kerrottiin lähes 300 metrin alueelle levinneestä tulipalosta luonnossa. Liekkejä sammuttamaan oli tullut useita palomiehiä autojen ja helikopterien kanssa.

Katso kuvia sisältänyt ilmoitus alta, missä pyydettiin havaintoja mahdollisista syyllisistä.

Miehen kauhun syy johtui siitä, että hän oli pysähtynyt samaan paikkaan aiemmin kakalle. Hän oli päättänyt polttaa vessapaperin, jotta ei olisi roskannut luontoa. Paperi oli kuitenkin lopulta sytyttänyt viereisen kuivan nurmikon, mistä palo oli alkanut levitä.

Syyllisyyttä tuntenut mies ilmoittautui itse palolaitokselle, jonka edustaja kommentoi tapausta paikalliselle 7KTVB-uutissivustolle.

- Meille on tapahtunut vastaavaa ennenkin, sitä ei tapahdu kovin usein, mutta kun ihmisten täytyy mennä (asioilleen), he usein polttavat vessapaperin eräänlaisen ympäristöhuolen takia, etteivät roskaisi, tiedottaja Carrie Bilbao kertoo.

Lue myös: Alta vai päältä? 124 vuotta vanha patentti paljastaa, kuinka vessapaperirullaa pitäisi käyttää

Lähde: 7KTVB

Kilpailut

Uusimmat