Kuva: Fotolia

Miehen hurja Guinness-ennätys ei onnistu jokaiselta - katsoi tv:tä lähes 100 tuntia putkeen

13.04.2016 15:30 - Iiro Myllymäki

Viikonlopun Netflix-maratonisi ei ole mitään tähän katseluputkeen verrattuna.

Kuulutko niihin ihmisiin, jotka ahmivat suosikkisarjansa tuotantokauden päivän aikana? Sinulle on tuskin kuitenkaan tullut mieleen katsoa tv:tä yhtä kauan kuin amerikkalainen Alejandro Fragoso. Variety-sivusto kirjoittaa, että 25-vuotias mies otti nimiinsä Guinnessin ennätyksen pisimmästä yhtäjaksoisesta tv:n katsomisesta.

Fragoso katsoi viiden päivän maratoninsa aikana sarjoja Game of Thrones, Jäitä hattuun, Taisteluplaneetta Galactica, Hämärän rajamailla, Bob’s Burgers ja Adventure Time. Ennätyksellinen maraton kesti yhteensä 94 tuntia, joten Fragoso päihitti aiemman ennätyksen kahdella tunnilla.

- Opin, että tv:n maratonkatselu epänormaalin pitkän ajan voi olla aika kuluttavaa fyysisesti, Fragoso kommentoi ennätyksen tehtyään.

Kohonnut syke ja hallusinaatioita

Ennätys liittyi CyberLink-multimediayhtiön järjestämään tempaukseen, jossa laitettiin kolme osallistujaa katsomaan tv.tä mahdollisimman pitkään. Heistä ainoastaan Fragoso ylitti ennätyksen rajan.

Fragoson seurassa oli Guinnessin tuomari ja lääkäri, joka tutki maratonkatselun terveydellisiä vaikutuksia. Tempauksen jälkeen Fragosolla oli kohonnut sydämensyke ja hän kärsi tahattomista silmät auki koetuista mikrounijaksoista sekä hallusinaatioista.

Kuinka monta tuntia itse pystyisit katsomaan tv-sarjoja putkeen?

Lue myös: Ennätys se on tämäkin - mies otti 4550 lävistystä kahdeksassa tunnissa

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat