Kuva: Fotolia

Nainen tilasi netistä unelmamekon - järkyttyi saamastaan asusta

20.04.2016 18:00 - Iiro Myllymäki

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää, varsinkaan nettishoppailun arvaamattomassa maailmassa.

Nettishoppailu on helppoa ja usein varsin edullista verrattuna normiliikkeissä ostoksilla käymiseen. Siihen kuitenkin sisältyy riskinsä, mistä amerikkalaisopiskelijan Twitteriin lataamat kuvat ovat hyvä muistutus.

Juliet Jacoby, 17, löysi Wanelo.com-sivustolta itselleen unelmiensa punaisen mekon koulun tanssiaisia varten, mutta koki 130 euron hinnan liian korkeaksi. Naisen äiti löysi saman mekon RoseGal.com-sivustolta vain 30 eurolla, ja kaupat syntyivät. Jacoby lisäsi Twitteriin kuvan näyttävästä mekosta: 

Oli shokissa mekon rumuudesta

Tuote toimitettiin Jacobylle kaksi viikkoa myöhemmin kuin luvattiin, mutta se ei suinkaan ollut opiskelijalle pettymyksistä pahin. Mekko nimittäin näyttikin tältä todellisuudessa:

- Kun avasin paketin, haukoin henkeäni ja olin shokissa siitä, kuinka ruma mekko oli. Kiroilin hieman ja olin tyrmistynyt siitä, miten erilaiselta se näytti kuin kuvassa, Jacoby kertoo Seventeen-lehden haastattelussa.

Jacoby puki mekon päälleen ja sai äidiltään ensin kauhistuneen tuijotuksen ja sen jälkeen naurunpyrskähdyksen. Isän mielestä mekkoa voisi silti käyttää tanssiaisissa, mutta Jacoby oli täysin eri mieltä.

Onneksi Jacoby oli varautunut tällaisen pettymyksen varalta ja tilannut myös toisen mekon varmuuden vuoksi. Jacoby menee ensi viikon tanssiaisiin varamekossaan, vaikka luultavasti kuuluisaksi noussut punainen hirvitys olisi herättänyt enemmän huomiota.

Lue myös: Kukkahame herättää hilpeyttä netissä - keksitkö syyn?

Lähteet: Seventeen, Mirror

Kilpailut

Uusimmat