Kuva: AOP

Luksustuotteet, joihin tavallisilla ihmisillä ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia

09.05.2016 15:45 - Rea Tallgren

Esimerkiksi Hermèsin Birkin-käsilaukkuun ei ole minkäänlaista jonotusmahdollisuutta.

Vaikka lottovoitto yllättäisi, on silti olemassa sellaisia kohteita ja tavaroita, joihin tavallisilla tallaajilla ei olisi minkäänlaista mahdollisuutta päästä käsiksi. Kerromme alla mielenkiintoisimmista. 

(kuva: Splash)

1. Hermèsin Birkin-laukku

Klassikkolaukun hinnat alkavat alle kymppitonnista, mutta vaikka palkastaan olisi pistänyt tuhansia euroja sivuun jo vuosien ajan, ei laukunomistajaksi silti olisi mitään asiaa.

Birkineihin ei ole minkäänlaista jonotuslistaa, eikä kenellekään kerrota, milloin seuraava laukku tulee myyntiin. Laukut toimitetaan julkkiksille, jotka katsotaan niiden arvoisiksi - rahalla niitä ei siis saa. 

Muun muassa Kylie Jenner ja Eva Longoria (kuvassa oikealla) kuuluvat laukun omistajiin. 

2. Luksuskello

RW Smith -kelloja on valmistettu yhteensä 50. Yrityksen mottokin kuuluu "kukaan ei valmista vähempää."

Kellon saadakseen täytyy olla varoissaan, sillä niiden hinnat vaihtelevat 126 000 - 633 000 euron välillä. Varoissaan olokaan ei kuitenkaan riitä, kelloja nimittäin myydään vaan maailmantähdille. 

Yhden RW Smith -kellon valmistamiseen menee 11 kuukautta aikaa. Toisaalta niiden luvataan kestävän 200 vuotta. 

Kyseisiä kelloja ei myöskään löydä käytettynä - ainoastaan kerran sellainen on tullut myyntiin ja tuolloin se myytiin 145 000 eurolla. 

3. Haluttu manikyyri

Lontoossa asuvan Leighton Dennyn palvelukset ovat niin haluttuja, ettei luksusmanikyyrejä ole saatavilla halukkaille.

Aikoja miehen liikkeeseen on mahdollista saada hänen assistenteilleen, mutta hän itse tekee hoitoja vain huippujulkkiksille, kuten Kate Mossille ja Joan Collinsille

Dennyn tiedetään esimerkiksi laittaneen Saudi Arabian prinsessan odottamaan vuoroaan, hänellä kun oli niin paljon asiakkaita jonossa. Miehen palveluksiin ei myöskään olisi kenellä tahansa varaa. Manikyyri häneltä maksaa yli 25 000 euroa. 

4. Timantteja tähdille

New Yorkissa asuva Jacob Arabo valmistaa koruja tilauksesta. Miehen korut ovat suunnattoman arvokkaita ja niiden valmistamiseen menee aikaa. Arabon koruissa ovat edustaneet muun muassa Victoria Beckham, jonka korvissa nähtiin punaisella matolla timanttikorvakorut, jotka maksoivat piirun verran päälle miljoona euroa.

Myös huippumalli Mirada Kerr suosii Araboa ja nainen onkin kuvattu usein miehen suunnittelemassa, kukanmuotoisessa timanttisormuksessa, jonka arvo on reilut 310 000 euroa. 

Jacob ja Victoria hänen suunnittelemassaan sormuksessa. (kuva: AOP)

Lue myös: Maailman suurin timantti huutokaupataan - käsittämätön hinta

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat