Kuva: YouTube

Annukka tekee uskomattomia piirustuksia suomalaisjulkkiksista - katso

02.06.2016 12:00 - Rea Tallgren

Kuvissa julkkikset ovat hätkähdyttävän elävännäköisiä.

Annukka Lascelles on itsenäinen kuvataiteilija, joka piirtää ja maalaa uskomattoman hienoja kuvia suomalaisista julkkiksista. Mukana ovat muun muassa Sara Forsberg, Robin sekä Sanni

- Instagram- ja Youtube -seuraajani saavat vapaasti ehdottaa kuvien aiheita ja yritän sieltä poimia halutuimpia aiheita seuraavaan piirrokseen. Esimerkiksi Robinin kuvan jälkeen on pyydetty Isac Elliotin kuvaa todella useasti. Samoin piirrettyäni Sebastian Ahon, on Patrik Lainetta pyydetty monesti.

Taiteilija lisää kuvia Instagramiinsa, jossa hän myös piirtää silloin tällöin kuvia seuraajistaan. Mutta kuka sitten on ollut vaikein piirtää?

- Ehdottomasti Antti Tuisku. Siihen kuvaan halusin yhdistää pohjoiset revontulet ja petomeinigin. Sen tekemiseen meni kymmeniä tunteja.

Annukan oman kodin seiniltä löytyy Sannin, ChisunEvelinan, Robinin ja Tuiskun kuvat. Joskus Annukka myös piirtää ystävilleen onnittelukortteja heidän kuvistaan.

Se, kuinka kauan kuvan syntymiseen menee, riippuu täysin piirustuksesta.

- Kuvan suunnitteluun, luonnosteluun ja piirtämiseen voi mennä kymmeniä tunteja ja joskus työ saattaa valmistua nopeamminkin noin kymmenessä tunnissa, Annukka summaa.

Katso alta Annukan taidonnäytteitä. 

Lue myös: Facebookissa leviää hurjaa vauhtia kuva, joka sekoittaa pään totaalisesti - katso

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat