Kuva: AllOverPress

Roselle, 39, kasvoi muhkea parta: "Tunnen oloni seksikkääksi"

09.06.2016 22:15 - Joose Koskiranta

Nuorempana Rose Geil häpesi karvojaan, mutta nykyään hän antaa niiden kasvaa.

Oregonilaisen Rose Geilin kasvoihin rupesi kasvamaan lyhyitä, tummia haituvia vain 13 vuoden iässä. Aikainen karvojen kasvu tuotti häpeää ja epävarmuutta nuoressa tytössä. 

Nykyään Geil on 39-vuotias ja antaa karvojensa kasvaa.

- En ole ikinä tuntenut itseäni naisellisemmaksi ja seksikkäämmäksi. Partani tekee minusta kauniin, enkä ole ennen kokenut sitä. Parran kasvattaminen on nostattanut itseluottamustani, hän sanoo. 

(kuva: AllOverPress)

Vältteli sosiaalisia tilanteita

Teininä Geil käytti paljon aikaa karvojen poistoon. Hän piti sen salassa vanhemmiltaan sekä kavereiltaan, koska hän pelkäsi nolaavansa itsensä. 

15-vuoden iässä hänen äitinsä huomasi rajun karvankasvun ja vei nuoren naisen gynekelogin puheille. Geilin hormonitasot olivat korkealla, mutta mikään hoito ei siihen auttanut. 

Iän myötä karvankasvu vain laajeni. Karvoja alkoi kasvamaan myös käsissä ja rintakehässä, jonka takia Geil peitti vartalonsa aina pitkähihasella ja korkealla kauluksella. Ulos hän ei voinut mennä ilman perusteellista karvanpoistoa. 

- Välttelin urheilua, shoppailua ja auringonottoa. Sosiaalinen elämäni jäi olemattomaksi. Pelkäsin, että muut huomaisivat ongelmani, Geil kuvailee.

Geil käytti päivittäin 15 minuuttia karvanpoistoon, mutta vain tunteja sen jälkeen karvat olivat kasvaneet takaisin. Lisäksi hän käytti satoja euroja laserhoitoon, mutta tuloksetta. 

(kuva: AllOverPress)

Lopetti parranajon

Sinkkuelämää viettävä amerikkalaisnainen oli ennen naimisissa, mutta eron jälkeen hänellä on ollut vaikeuksia löytää uutta rakkautta. Geil uskoon syyn olevan karvoissaan.

Viime vuonna Geil kuitenkin rupesi jakamaan kuvia parrastaan sosiaaliseen mediaan, mikä sai karvoista pitävät miehet ottamaan häneen yhteyttä. Sen koommin hän ei ole enää parranajokoneeseen koskenut. 

- On hauskaa, että mitä pidemmäksi partani kasvaa, sitä naisellisempi oloni on. Olen oma itseni enkä yritä enää peitellä sitä, hän lopettaa. 

(kuva: AllOverPress)

Lue myös: Richard, 21, pukeutuu Disney-prinsessoiksi - katso huikeat kuvat

Lähde: BT

Kilpailut

Uusimmat