Kuva: Fotolia

Krapulaisille oma siivouspalvelu: Oksennukset siivotaan puolestasi ja saat särkylääkkeet kotiin!

17.06.2016 16:15 - Emmi Moilanen

Krapulaisille suunnattu siivouspalvelu herättää kiinnostusta maailmalla. Uusiseelantilainen yritys valmistaa siivouksen lomassa myös aamupalan huonovointisille.

The Guardian uutisoi Uusi-Seelantilaisista Rebecca Foley ja Catherine Ashurstista, jotka lanseerasivat uudenlaisen Morning-After Maids -siivouspalvelun viime kuussa. Erikoisen tästä kahden naisen yrityksestä tekee se, että he tarjoavat siivouspalveluja krapula-aamujen ja huonovointisten juhlijoiden pelastukseksi. Kaksikko käy siivoamassa illanviettojen jälkeisiä sotkuja ja oksennuksia, sekä tarvittaessa valmistavat myös aamupalaa, keittävät kahvia ja tuovat särkylääkettä päänsärystä kärsiville.

Hyvän mielen palvelu

Foley ja Ashurst käyvät molemmat päivätöissä muualla, joten he ajoittavat kohmeloisille suunnatut siivouspalvelunsa iltoihin sekä viikonloppuihin.

- Kun asiakkaat tulevat avaamaan oven, he ovat yleensä hirveän pahoillaan asuntonsa kunnosta, Ashurst nauraa.

- Mutta olemme molemmat eläneet parikymppisen elämää juhlien, joten ei ole mitään, mitä emme olisi nähneet aiemmin… Krapula-aamun tunnelma voi oikeastaan olla aika hauska, musiikki soi ja ilmassa saattaa olla pientä pilailua. Haluamme tuoda hyvää mieltä mukanamme, hän kertoo.

Kiinnostusta myös maailmalla

Yrityksen alkumetreiltä saakka Foley ja Ashurst ovat saaneet työtarjouksia ympäri maata. Lisäksi yhteydenottoja franchising-yrittämisestä kiinnostuneilta on tullut Yhdysvalloista ja Kanadasta saakka. Siivoushulluiksi itseään kutsuvat naiset pohtivatkin nyt lakimiehien avulla suunnitelmaa viedäkseen yrityksensä toimintaa eteenpäin.

- On hämmästyttävää, mitä kaikkea on tapahtunut niin nopeasti. Yritämme pitää ajatukset kasassa emmekä tee hätiköityjä päätöksiä, Ashurst kertoo.

- Tietenkin olemme löytäneet markkinaraon, johon aikaisemmin ei ole törmätty. Kummallakaan meistä ei ole kokemusta liike-elämästä, joten kuuntelemme neuvoja, kuinka edetä: emme halua pilata tätä laajentamalla liian nopeasti, hän jatkaa.

Ennen yrityksen perustamista kaksikko kertoi ideastaan ystävilleen sosiaalisessa mediassa. Ajatus erikoisesta palvelusta sai välittömästi kannustusta ja ällistyttävän hyvää palautetta.

- Yrityksemme on erilainen kuin muut siivoispalvelut. Tuomme koiramme mukanamme, juttelemme kanssasi ja laitamme ruokaa. Jos tarvitset jonkun avuksi kotiisi, kun tunnet olosi hieman heikoksi ja täriseväksi, tilanteen täytyy olla rento ja mukava, Ashurst toteaa.

Lähde: The Guardian

Lue myös: Krapula tekee ihmisestä tyhmän

Kilpailut

Uusimmat