Kuva: Fotolia

Härski suomalaismainos nousi hitiksi Ruotsissa - "Näyttää dildolta"

21.06.2016 19:00 - Senja Rapila

Suomalaisen mobiilisovellus Woltin mainoskampanja veti vesiperät naapurimaassamme Ruotsissa, kun pippurimylly toi mieleen hieromasauvan.

Suomalainen mobiilisovellus Wolt on laajentanut reviiriään Ruotsiin, mutta laajennus toi mukanaan hieman erilaista mainosta kuin mitä yritys oli toivonut. Woltin mainoskampanja nimittäin toi hieman rivoja mielikuvia yrityksestä.

"Tehtiin Instagram-somekamppis Tukholmassa. Idea oli kertoa, että rantauduttiin just Södermalmille. Laitetaan sininen pippurimylly taivaalle ripottelemaan pippuria Söderille, ajattelimme. "Tuomme makua Söderille" olisi hyvä otsikko, ajattelimme. Mikä voisi mennä pieleen, ajattelimme", yrityksen perustajajäsen Juhani Mykkänen kommentoi ruotsalaislehti Expressenin uutista Facebook-sivuillaan.

Woltin mainoksessa on suuri pippurimylly, joka ripottelee pippuria Ruotsin Södermalmille. Expressenin mukaan suurin osa ruotsalaisista piti mainoksen pippurimyllyä kuitenkin enemmän jättimäisen dildon näköisenä ja sen myötä mainoksesta nousi nopeasti hitti.

- Kyllä se näyttää dildolta, Mykkänen on kommentoinut Expressenille ja kertonut, että yhdennäköisyys huomattiin myös Woltin toimistolla.

- Ajattelimme, että mitä vikaa dildoissa on? Nehän tekevät ihmiset iloisiksi. Emme uskoneet, että ihmiset yhdistäisivät nämä esineet toisiinsa. Meillä oli aiemmin kampanja Facebookissa samalla kuvalla, eikä siihen tullut kommentteja.

Voit katsoa sittemmin poistetun mainoskuvan Expressenin sivuilta, täältä.

Lähde: Expressen

Lue myös: Nainen yritti myydä sohvaa Facebookissa – julkaisi vahingossa kuvan paljaista rinnoistaan

Lue myös: Fitnessbloggari julkaisi realistisen kuvan turvonneesta vatsastaan – "Katsaus todellisuuteen"

Kilpailut

Uusimmat