Kuva: YouTube

Kauneusbloggari kuvasi rehellisen videon aknehoidostaan - saa ylistystä netissä

11.07.2016 19:45 - Joose Koskiranta

Videon avulla bloggari Katie Snooks haluaa näyttää, että omia epätäydellisyyksiään ei tarvitse hävetä.

Useimmat meistä stressaavat yksittäisistä finneistä, mutta entä jos kasvosi olisi täynnä niitä? Siinä todellisuudessa elää moni ihminen, eikä se ole laisinkaan helppoa. Tyypillisesti aknesta kärsivät yrittävät peitellä ihoaan hinnalla millä hyvänsä, koska se on yksi suurimmista kauneustabuista. 

Kauneusbloggari Katie Snooks on kuitenkin päättänyt tehdä täysin päinvastoin. Hän on julkaissut videon YouTubessa, jossa hän pitää kuukauden kestävää päiväkirjaa aknestaan.

Snooks on kärsinyt aknesta jo pitkään ja hän on yrittänyt päästä siitä eroon usean eri hoitokeinon avulla - mutta tuloksetta. 

Videossa hän yrittää isotretinoiinikuuria, joka on tunnettu tehokkudestaan, mutta myös maineestaan erittäin rankkana hoitomuotona. 

Kuuri kuivattaa ihon täysin, jonka takia se kuoriutuu, muuttuu punaiseksi ja ärsyyntyy. Tämän sai kokea myös Snooks, joka meinasi lopettaa kuvaamisen 18 päivän jälkeen, sillä hänen itseluottamuksensa oli pohjamudissa.

- En tunne itseäni laisinkaan kauniiksi ja itseluottamukseni on aivan nollassa tänään, hän sanoo videolla kyyneleet silmissään. 

Ylistystä somessa

Useat somekäyttäjät ovat kuitenkin ylistäneet Snooksin rohkeutta ja rehellisyyttä. Monet ovat myös löytäneet inspiraatiota videosta.

"Kiitos, että jaoit videon. Voisin kuvitella tämän olevan erittäin hyödyllistä monelle ja on erittäin rohkeaa julkaista tämä, vaikka itseluottamuksesi olikin alhainen", kirjoitti Rhian HY.

"Katie, olet kaunis niin sisältä kuin ulkoa. Arvostan, että jaat videosi. Aknen kanssa taistelu on erittäin vaikeaa", kuvaili Christina L.

Voit seurata Snooksin ihon kehitystä päivä päivältä alla olevasta videosta. 

Lue myös: Erilaisuus on seksikästä - alusvaatemerkin uudella kampanjalla on tärkeä viesti

Lähde: Woman

Kilpailut

Uusimmat