Iltavuoro Burger Kingissä sai uskomattoman käänteen: Lewis, 20, solmi mallisopimuksen

12.07.2016 18:00 - Joose Koskiranta

Marraskuinen työvuoro Burger Kingissä muutti Lewis Helimin elämän.

Lewis Helim ei varmasti kadu iltavuoroaan liverpoolilaisessa Burger Kingissä sateisena marraskuun päivänä. 

Sinä iltana 20-vuotias malli tapasi naisen, jonka avulla hän on päätynyt muun muassa legendaarisen vaatemerkki Burberryn mainoskasvoksi. 

Mutta kuten useat muutkin uskomattomat tarinat, kaikki tapahtui täysin sattumalta. Helim palveli asiakkaita kassalla, kun hänen eteensä ilmestyi pariskunta.

- Eräs nainen tuli poikaystävänsä kanssa ja pyysi minulta paperia. Annoin hänelle servietin, johon hän kirjoitti Select Model Managementin sähköpostiosoitteen, hän kuvailee.

Kaksi viikkoa tapaamisen jälkeen Helim oli tehnyt mallitoimiston kanssa sopimuksen. Yhtäkkiä hän löysi itsensä muotikuvauksista, jossa mies nimeltä Brooklyn Beckham toimi valokuvaajana ja Victoria Beckham arvioi kuvat tietokoneelta.

- Tiesin nähneeni hänet aiemmin, mutta en muistanut kuka hän oli. Myöhemmin kerroin toiselle mallille halunneeni aina olla jalkapalloilija. Hän sanoi, että sitten minun kannattaisi keskustella asiasta Brooklynin isän kanssa. Kysyin, kuka hän on, Lewis kertoo.

Siinä vaiheessa nuoren miehen aivot alkoivat raksuttaa. David Beckhamin poika kuvasi häntä ja ex-Spice Girl Victoria Beckham kertoi hänen näyttävän hyvältä kuvissa. 

Nyt Helim on irtisanoutunut Burger Kingistä totutellakseen mallin uraan. 

- Toivon ihmisten näkevän minut vielä samana henkilönä. Olen vielä oma itseni, ja mallihommat ovat vain työtäni. Yritän vielä itsekin tajuta tämän. 

Lue myös: Miehille omistettu kuvagalleria leviää netissä - saa hirnumaan naurusta

Lähde: Mirror

Uusimmat