Kuva: Fotolia

Mies pysäytti lenkkeilevän naisen ja alkoi kommentoida tämän rintoja: "Osoittavat etelään"

13.07.2016 15:30 - Iiro Myllymäki

Mies suositteli naista ostamaan uudet urheilurintaliivit.

Floridalainen Michelle Kirk, 30, oli harjoittelemassa New Yorkin maratonia varten juoksulenkillä maanantaina, kun hänelle tuntematon mies pysäytti hänet. Mies halusi puhua Kirkille tämän rinnoista ja ehdotti Kirkiä hankkimaan paremmat urheilurintaliivit.

- Hän sanoi, että ”rintasi roikkuvat” ja sitten hän yritti selittää siitä terveysnäkökulmasta. Hän sanoi, että ”ne osoittavat nyt jo etelään, et varmaankaan halua sitä”, Kirk kertoo Miami Herald -lehden haastattelussa.

Purki tunteet Facebookissa

Koska naisen lenkillä oli mukana tämän 18-kuukautinen tytär rattaissa, hän ei alkanut rähistä epäasialliselle miehelle. Kotiin päästyään nainen meni Facebookiin ja kirjoitti päivityksen, jossa antoi ”ilkeän, vanhan miehen” kuulla kunniansa.

”Haista v***u. Sinunlaisten ihmisten takia naisilla on epävarmuuksia. Jos et pidä siitä, miten rintani ’roikkuvat’ juostessani, niin älä katso. En koskaan lakkaa tekemästä sitä mitä rakastan, ja rakastan itseäni aivan liikaa jotta antaisin vihasi lannistaa minua”, nainen kirjoittaa päivityksessä, johon hän on liittänyt kuvan itsestään lenkin jälkeen keskisormea näyttämässä.

Päivitys on kerännyt monia tykkäyksiä ja kannustavia kommentteja. Nainen kertoo hämmästyneensä kirjoituksensa vastaanotosta. Hän toivoo, että kuva jotakin kautta päätyy rintoja kommentoineen miehen luettavaksi.

- En halua, että hän kuljeksii tuolla pilaamassa muiden päiviä. Ehkä tämä antaa hänelle opetuksen, Kirk sanoo.

Lue myös: Onko kipu rinnoissa normaalia? Lue, milloin kannattaa käydä lääkärissä

Lähde: Miami Herald

Kilpailut

Uusimmat