Kuva: Fotolia

Playboy-malli julkaisi törkeän kuntosalikuvan - sai aikaan raivon

14.07.2016 17:30 - Pauliina Jokinen

Playboy-tähti Dani Mathers julkaisi Snapchatissa raivostuttavan kuvan.

Hyvä maku ja käytöstavat saattavat toisinaan joutua koetukselle itse kullakin, mutta Playboy-malli Dani Mathers unohti ne totaalisesti kotiin suunnatessaan kuntosalille.

Viime vuonna Playboyn vuoden leikkikaveriksi valittu Mathers julkaisi salilla ollessaan kuvan, jossa hän irvaili toiselle kuntoilijalle.

Mathers nappasi pesulla olleesta naisesta kuvan ja lisäsi otokseen vielä oman kuvansa, missä hän piteli huvittuneena kättä suunsa edessä. Kuvatekstissä Mathers jatkoi samalla linjalla.

"Kun olet nähnyt sen, et saa sitä näkemättömäksi", Mathers kirjoitti.

29-vuotias Mathers julkaisi kuvan Snapchatissaan, mutta poisti sen nopeasti. Kuva oli kuitenkin ehtinyt levitä laajalle ja sai aikaan raivostuneen vastaanoton. Voit katsoa Mathersin julkaiseman kuvan täältä.

Seuraajat raivostuivat Mathersin asenteesta ja siitä, että hän julkaisi kuvan alastomasta naisesta kysymättä lainkaan lupaa.

"Olet hänelle anteeksipyynnön velkaa", seuraajat kirjoittivat.

"Sinun kaltaistesi takia muut kokevat olonsa epämukavaksi."

Pahoitteli käytöstään

Mathersilla on muun muassa Instagramissaan yli 550 000 seuraajaa. Malli julkaisikin nopeasti anteeksipyynnön ja kertoi kuvan julkaisun olleen "vahinko".

- Se oli väärin, eikä minulla ollut aikomusta tehdä sitä. Otin kuvan yksityiseen keskusteluun ja koska olen uusi Snapchatissa, en ymmärtänyt julkaisseeni sitä. Se oli suuri virhe, Mathers pahoitteli.

Mathersin seuraajat kiinnittivätkin heti huomiota, ettei Mathers pyytänyt anteeksi tekoaan vaan väärää julkaisukanavaa.

Mathers puolusti itseään ja vannoi, ettei hyväksy muiden ulkonäölle naureskelua.

- Olen valinnut työni, sillä rakastan naisvartaloa ja niiden mustamaalaaminen on väärin, enkä minä ole sen kaltainen ihminen, Mathers vakuutti.

Lue myös: "Prinsessoilla on karvoja" - teinityttö käynnisti kiihkeän keskustelun naisten karvoituksesta

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat