Kuva: AOP

Katolilainen nunna, 86, on huippukunnossa - selviytyi uskomattomasta urheilurääkistä!

16.08.2016 19:52 - Senni Loikala

Amerikkalaisnunna osallistui Ironman Triathlon -urheilukilpailuun, jossa ensin uidaan noin neljä kilometriä, sitten pyöräillään 180 kilometriä ja lopuksi juostaan maraton.

Katolilainen nunna, sisar Madonna Buder, 86, tähdittää Niken sunnuntaina Facebookissa julkaisemaa mainosta. Siitä on tullut nopeasti hitti, sillä pätkä on saanut jo lähes viisi miljoonaa katselukertaa.

Humoristisella pätkällä Buder nähdään aluksi aamulenkillä, mutta nopeasti selviää, että kyseessä on uskomattomassa kunnossa oleva teräsmummo. Nunna ui keskellä suurta järveä, maastopyöräilee vuoristossa ja pian hän viilettää nuorempiensa joukossa Ironman Triathlon -kilpailussa, jota pidetään yhtenä rankimmista yhden päivän urheilutapahtumista. Kirsikkana kakun päällä selviää, että Buder on osallistunut kyseiseen kisaan aiemmin jo 45 kertaa.

Triathlon Inspires -sivuston mukaan Buder harjoittelee triathlon-kisoja varten juoksemalla joka päivä kirkkoon. Hänen kerrotaan myös pyöräilevän päivittäin noin 65 kilometriä päästäkseen uimaan järveen. Lisäksi Buder lenkkeilee säännöllisesti paikalliseen vankilaan, jossa hän juttelee uskosta vankien kanssa.

Katso teräsnunnan tähdittämä video alta.

Lähde: Triathlon Inspires

Lue myös: Hyviä uutisia painonpudottajille: Lyhyet treenit tuovat parhaat tulokset

Kilpailut

Uusimmat