Kuva: Fotolia

Kaikkien aikojen känniostos - mies osti humalassa bussin

26.08.2016 17:45 - Mika Parikka

Toisinaan humalassa tulee ihmeellisiä päähänpistoja. Harvoin tulee kuitenkaan ostettua useiden kymmenien tuhansien eurojen menopeliä.

Känniostokset ovat mielenkiintosia. On upeaa yllättyä kuinka sitä on pienessä tumussa tullut ostaneeksi sadan euron hämähäkkiansan ihan vaan koska se on "hieno ja hämähäkit ovat ikäviä." Yksi oma lukunsa on humalassa tehdyt ruokaostokset, joissa harvoin on mitään järkeä.

Ison-Britannian, Durhamista kotoisin oleva Davie Little vei humalaostokset astetta korkeammalle tasolle, kun mies nautti elämästään ikuisten bileiden saarella, Ibizalla. Villisti juhlitun illan jälkeisenä aamuna mies huomasi hänen puhelimensa ilmoittavan eBayssa tapahtuneesta maksusta.

Maksu oli laatuaan ehkäpä suurin yllätys koskaan, sillä mies oli ostanut ihka oikean bussin.

"En vieläkään voi uskoa mitä tein viimeyönä Ibizalla. Olin Ushaiassa eilisiltana elämää rakastaen vailla huolen häivää ja ilta vain lensi ohitseni. Kun lähdin klubilta otin puhelimeni taskusta ja huomasin ostaneeni 30 000:n punnan bussin. Mitä h*lvettiä. En voi uskoa, että tämä on totta. Ibiza tuhoaa elämiä! Ps. Haluaako joku ostaa bussin?", Little kirjoittaa.

Bussin tarkka hinta on 28 000 puntaa, eli noin 32 800 euroa. Jos siis joskus masentelet känniostoksia, niin älä huoli. Et ole ainakaan ikinä ostanut omaa bussia!

Lähde: Distractify

Lue myös: Etkö muista, mitä olet tehnyt humalassa? Lue, miksi alkoholi aiheuttaa muistikatkoksia

Kilpailut

Uusimmat