Kuva: AOP

Pariskunta kiertää lastensa kanssa ympäri maailmaa: "Emme tule koskaan pakottamaan heitä kouluun"

19.09.2016 12:15 - Rea Tallgren

Caroline ja Paul eivät halua, että heidän lapsensa joutuvat tekemään kokeita tai että opettaja korottaa heille ääntään.

Kun Caroline Kingin ja hänen miehensä Paulin tuli aika laittaa perheen vanhempi poika Winston, 6, kouluun, he tutustuivat jopa 20:een sellaiseen. Mikään kouluista ei kuitenkaan tyydyttänyt heitä.

Niinpä he päättivät tehdä jotain täysin erilaista: pariskunta myi kalliin talonsa ja kaiken irtaimistonsa ja lähti matkustamaan ympäri maailman lastensa kanssa. Perheeseen kuuluu Carolinen, Paulin ja Winstonin lisäksi myös neljävuotias Hunter

Hunter ja Winston (kuva: AOP)

Vanhemmat opettavat lapsiaan itse. Ajatus lähti siitä, kun pariskunnan Winston-poika oppi heidän mukaansa lukemisen alkeet jo yksivuotiaana.

Caroline ja Paul tähtäävät siihen, että heidän lapsensa tulevat matkustamisen ja kotiopetuksen takia olemaan muita lapsia edistyneempiä monissa taidoissa ehtiessään aikuisikään asti. Heidän mukaansa lapset näkevät ja oppivat niin paljon, että ovat pakostikin todella sivistyneitä ja suvaitsevaisia.

- Emme koskaan tule pakottamaan lapsiamme kouluun, tai osallistumaan kokeisiin. Me emme korota heille ikinä ääntämme, joten miksi antaisimme kenenkään toisenkaan tehdä niin? vanhemmat selittävät.

Tähän mennessä perhe on matkustanut jo 15:ssa maassa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Onko vanhemmilla oikeus olla laittamatta lapsiaan kouluun?

Kyllä, se on vanhempien oma ratkaisu. (43.57%)
Ei, se on lasta kohtaan väärin. (56.43%)

Lue myös: Äidin koskettava ennen ja jälkeen -kuva muistuttaa, että lapsensa voi menettää koska tahansa

Lähde: Daily Mail

Lue lisää aiheesta lapsi

Outin kolmen minuutin "koronapasta" nousi hitiksi - neljä muuta helppoa lapsiperheen kasvisruokaa Vanhemmat ymmärsivät vauvan ruokaohjeistuksen väärin - inhimillinen moka selvisi anopin kyläillessä Lapsi jätti siivojalle omia ohjeitaan - äiti halusi opettaa tärkeästä asiasta Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat