Kuva: Fotolia

Koditon mies löysi roskiksesta pommin - koko elämä kääntyi päälaelleen

26.09.2016 12:15 - Mika Parikka

Reppua etsinyt koditon mies koki suuren yllätyksen huomattuaan mitä oli tullut löytäneeksi.

Yhdysvaltain New Jerseyssä koettiin akuutteja paniikin hetkiä, kun kaupunki välttyi täpärästi pommi-iskulta. Hyvin todennäköisesti ihmisurheja vaatinut pommi-isku vältettiin kodittoman Lee Parkerin ansiosta. Parker oli matkalla työhaastatteluun ja kantoi tavaroitaan muovipussissa, niin kuin oli tehnyt jo monta vuotta aikaisemminkin. Nyt mies kuitenkin tarvitsi akuutisti reppua.

Onnekseen mies löysi repun roskakorista eräältä juna-asemalta. Hetken kuluttua hän päätti tarkastaa mitä repusta löytyy. Järkytys oli suuri, kun hän huomasi sen sisältävän pommin. Parker pysyi rauhallisena ja vei repun ystävänsä Ivan Whiten kanssa rauhalliselle alueelle, jonka jälkeen miehet soittivat poliisille.

Poliisit saivat purettua pommin ja koko jupakasta selvittiin ilman henkilövahinkoja. Parkeria ja Whiteä on kutsuttu sankareiksi, mutta miehet itse eivät moisia titteleitä ota vastaan. He vain sanovat tehneensä oikein.

Kaksikon tempaus herätti ihmiset auttamaan. Eräällä joukkorahoitussivulla on kerätty kodittomien eteen jo noin 27 000 euroa. Parker on myös saanut tapauksen jälkeen katon päänsä päälle. Mutta saiko mies koskaan haluamaansa reppua? Työhaastattelukin jäi pommin takia väliin.

Kaikki päättyi hyvin, sillä New Jerseyn kaupunki on järjestänyt Parkerille töitä. Miehellä on nykyään myös yhden repun sijaan kaksi reppua. Loppu hyvin kaikki hyvin!

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Britannian X Factor -tuomari yritti passittaa Saara Aallon kotiin - yllätyskäänne pelasti!

Kilpailut

Uusimmat