Fitness-kaunotar esittelee raskauden jälkeisen kroppansa - katso kohahduttava otos

27.09.2016 16:15 - Senni Loikala

Monen tuoreen äidin saattaa olla vaikea samaistua fitness-bloggaajan saavutukseen.

Australialaisen fitness-bloggaajan Tammy Hembrown Instagram-tiliä seuraa yli neljä miljoonaa ihmistä. Kyseessä on yhden taaperoikäisen ja yhden pari kuukautta vanhan lapsen äiti, joka rakastaa treenaamista. Hänen miehensä työskentelee personal trainerina.

Hembrow julkaisee sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hänen timmi vartalonsa vie usein huomion. Tuoreita valokuvia katsellessa monien on vaikea uskoa, että Hembrow on synnyttänyt vain muutama kuukausi sitten.

Nyt netissä leviää Hembrownin ”ennen ja jälkeen” -kuva raskaudesta. Vasemmanpuoleisessa otoksessa hän on viimeisillään raskaana, ja oikeanpuoleinen kuva on otettu vain muutamaa kuukautta tämän jälkeen. Jälkimmäisessä kuvassa nainen on langanlaiha, eikä vartalossa näy pienintäkään merkkiä raskaudesta.

Kuvien yhteydessä Hembrow kirjoittaa näin: ”On kerrassaan uskomatonta, mihin ihmiskeho pystyy. On tärkeää rakastaa itseään ja vartaloaan elämän jokaisessa vaiheessa. Jokainen keho on erilainen, eikä sinun pitäisi koskaan verrata itseäsi muihin. Mutta jos suot vartalollesi rakkautta, treeniä ja ravintoa, jota se ansaitsee, niin tulet saamaan siitä palkinnon.

Katso lisää tuoreita kuvia Hembrowsta alta.

Pääset lukemaan Tammy Hembrown blogia tästä.

Realistisempia kuvia raskauden jälkeisestä vartalosta pääset katsomaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat