Kuva: Fotolia

'Hierojani raiskasi minut nukahdettuani' - naisen kertomus järkyttää

10.10.2016 10:45 - Senni Loikala

Amerikkalaisen reality-tähden hurjaa painonnousua on spekuloitu mediassa jo jonkin aikaa. Nyt hän paljastaa järkyttävän syyn kilojen kertymisen taustalla.

Hierojalla käyminen pitäisi olla ansaittu, hyvinvointia edistävä hemmotteluhetki, mutta amerikkalaiselle reality-tähdelle hierojan pöydälle asettuminen kääntyi yhdeksi hänen elämänsä karmaisevimmista kokemuksista. Järkyttävästä raiskauksesta uutisoi Fox News.

Raiskaus hieronnan aikana

Ali Vincent, 41, voitti amerikkalaisen Suurin pudottaja -ohjelman vuonna 2008. Ohjelman alkaessa Vincent painoi yli 100 kiloa ja finaalissa vaakalukema näytti 55 kiloa. Huhtikuussa 2016 useat mediat maailmalla uutisoivat, että Vincentin paino oli noussut takaisin lähes samoihin lukemiin, kuin ennen ohjelmaan osallistumista.

Vincent vieraili lauantaina Oprah: Where Are They Now? -ohjelmassa ja päätyi uskoutumaan ohjelman emännälle Oprah Winfreylle traumaattisesta kokemuksestaan hierojalla vuonna 2015. Hän ei ole aiemmin kertonut tapahtumasta julkisuudessa.

- Olin hierojalla ja nukahdin sinne, kuten minulla usein on tapana hieronnan aikana. Tunsin oloni turvalliseksi, enkä mitenkään tarkkaillut tilannetta. Sitten heräsin siihen, että tunsin jotakin vaginani sisällä, Vincent kertoi ohjelmassa.

Hän kertoi Winfreylle, että järkyttävä tilanne sai hänet shokkiin.

- Olin shokissa siitä, mitä oli meneillään; mitä ihmettä oli tapahtumassa? Sitten minä vain hyppäsin ylös hierontapöydältä ja juoksin pois huoneesta.

Vaikuttanut painonnousuun

Vincent kertoi tapahtuneesta välittömästi esimiehelle, joka ei kuitenkaan uskonut häntä. Hän päätti vaieta asiasta ja nyt hän uskoo, että käsittelemättä jääneet asiat ovat vaikuttaneet myös hänen terveyteensä.

- Tajusin, että painoni nousi viime vuoden aikana pitkälti sen takia, että elämäni hidastui; eteeni tuli paljon asioita, joita en käsitellyt.

Suurin pudottaja -ohjelman voittanut Ali Vincent vuonna 2011. (kuva: AOP)

Raiskauksista ja seksuaalisesta häirinnästä ei tule koskaan vaieta. Vastaavissa tapauksissa tulee soittaa heti numeroon 112. Tärkeää on muistaa, ettei itseään tule pestä eikä vaatteita tule vaihtaa. Näin rikoksentekijästä mahdollisesti jääneet jäljet toimivat tärkeinä todistuskappaleina.

Pääset lukemaan tästä, miten Vincent suhtautuu dramaattiseen painonnousuunsa Suurin pudottaja -ohjelman jälkeen.

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat