Kuva: Fotolia

Kilpikonna ja kani ottivat juoksukilpailun - katso video trilleristä

10.10.2016 22:15 - Mika Parikka

Jo lapsena opimme lastenohjelmista, että kilpikonnat ovat hitaita ja töpöhäntäiset jänöt nopeita. Onko tässä sittenkään mitään perää?

Kaikkihan sen tietävät. Kilpikonnat ovat tosimaailman ja lastenohjelmien hitaimpia otuksia siinä missä jänikset ja kanit kiitävät tuhatta ja sataa paikasta toiseen. Oletko kuitenkaan koskaan nähnyt, kun nämä kaksi otusta ottavat juoksukilpalun valvotuissa olosuhteissa?

IAUMReviewin Facebook-tili latasi videon, joka musertaa käsityksesi oikeastaan koko maailmasta. Videossa nähdään kilpikonnan ja kaniinin juoksukilpailu, joka päättyy sohkeeraavalla tavalla. Jos nyt rehellisiä ollaan, niin kilpikonnaa vastaan pitäisi varmaankin kilpailla jänis eikä kaniini. Kaniinin ja jäniksen ero on kuin yöllä ja päivällä, sillä kaniinit ovat lemmikkieläiminäkin tunnettuja eläviä pehmoleluja siinä missä jänikset ovat meillä Suomessa luonnollssa villeinä tunnettuja vikkeläjalkaisia veijareita. 

Näillä kuitenkin mentiin.

Kaniini ottaa heti startissa kovan kaulan, mutta pakka menee nopeasti sekaisin. Jänö hyytyy puoleen väliin, kun kilpikonna kuroo rinnalle ja ohi. Katso dramaattinen kilpailu alta ja elämäsi ei ole enää entisensä:

Lue myös: Suosittu Instagram-tili sulattaa koiraihmisten sydämet - hauvat odottamassa omistajiaan

Kilpailut

Uusimmat