Kuva: Fotolia

Motoristit löysivät "takaportin" Area 51:lle - video leviää nopeasti netissä

12.10.2016 18:15 - Mika Parikka

Area 51 on Yhdysvaltain Nevadassa sijaitseva suljettu alue, jossa on väitetty muun muassa olevan ufoja.

Area 51 on mystinen suljettu alue Yhdysvaltain Nevadassa. Siellä on tehty lukuisia ufohavaintoja ja Yhdysvaltain hallitus myönsi koko alueen olemassaolon vasta 2013. Silloin kävi ilmi, että alueella on testattu esimerkiksi lentokoneita kylmän sodan aikaan. Yksi hämmentävä tekijä on se, että alueen kustannuksia ei mainita Yhdysvaltojen asevoimien budjetissa.

Alue on esiintynyt myös aktiivisesti populaarikulttuurissa, kuten elokuvissa, sarjoissa ja videopeleissä. Mystiselle alueelle ei pääse helposti tunkeutumaan sen kovan valvonnan vuoksi. Nyt kaksi seikkailijaa on kuitenkin onnistunut niin tekemään.

Kyseessä on YouTube-kanava MacADVentures, johon kaksi moottoripyörillä ympäriinsä ajelevaa motoristia lataa videoita matkoiltaan. Miehet löysivät eräänlaisen takaportin Area 51:lle ja päättivät lähteä etenemään löytämäänsä reittiä.

Yhtäkkiä he kohtaavat suuren maastoauton, jota ajaa kaksi armeijavarustuksin pukeutunutta sotilasta. Auto ajaa ensiksi motoristien ohi, mutta myöhemmin se ottaa kaksikon kiinni. Tilanne on hyvin agressiivinen ja motoristeja uhataan jopa aseilla.

Videossa alkaa tapahtumaan kohdassa 1:48, mutta se kannattaa katsoa alusta loppuun. Voisi kuvitella, että tämän kaltainen video poistetaan nopeasti internetistä. Katso video alta:

Lue myös: Nainen antoi internetin päättää millaisen tatuoinnin hän ottaa - lopputulos yllätti ällikällä

Kilpailut

Uusimmat