Kuva: Fotolia

Nainen varasti vahingossa auton - palautti bensarahojen kera

03.11.2016 12:15 - Mika Parikka

Ei äkkiseltään uskoisi, että autovarkauden voi tehdä vahingossa. Näin kävi kuitenkin yhdysvaltalaiselle naiselle. Tämä siksi, että sama autonavain kävi kahteen autoon.

Surkuhupaisa tarina sai alkunsa, kun Erin Hatzi huomasi, että hänen autonsa oli kadonnut tienvarresta. Hänen valvontakameransa tallensi koko tapahtuman, jonka jälkeen hän latasi sen Facebookiin pyytääkseen kavereiltaan apua auton löytämisessä. 

Aiemmin päivällä nainen, joka asuu samassa naapurustossa Yhdysvaltain Portlandissa, Oregonissa, lähetti ystävänsä hakemaan autonsa. Hänen ystävänsä ottikin vahingossa Hatzin auton. Huomattuaan, että hänen pihassaan seisoi väärä auto, nainen palautti sen vähin äänin omistajalleen bensarahojen kera. 

Hän jätti kuitenkin hyvänä kansalaisena lapun:

"Hei, olen todella pahoillani, että varastin autosi. Lähetin ystäväni autonavainten kanssa hakemaan autoani ja hän tuli takaisin sinun autosi kanssa. En huomannut autoa kuin vasta aamulla ja sanoin, että tuo ei ole minun autoni. Tässä vähän rahaa bensiiniin. Pahoittelen suuresti shokkia ja harmia, jota tämä on sinulle aiheuttanut. Jos haluat puhua lisää, tässä yhteystietoni. Olen hyvin pahoillani virheestä"

"Varas" varmisti poliisilta, että kyseisen automallin avaimet saattavat toimia päikseen saman mallisiin autoihin. Tätä voi kutsua jo pienimuotoiseksi valmistusvirheeksi.

Katso kuva alkuperäisestä viestistä ja bensarahoista alta:

Lähde: Indy100

Lue myös: Nainen osti humalassa liput Beyoncén keikalle - ei olisi kannattanut

Lue myös: Varas valitsi uhrinsa todella väärin - poliisi nappasi kiinni bikinit päällä

Lue myös: Naisen maidot varastettiin taukohuoneen jääkaapista - antoi varkaalle nerokkaan opetuksen

Kilpailut

Uusimmat