Kuva: Fotolia

Surffaajan kauhunhetket puistattavat videolla - pelastiko jättiaalto hain hyökkäykseltä?

04.11.2016 15:45 - Senni Loikala

Australialaiset surffaajat joutuivat pelottavaan välikohtaukseen, joka tallentui netissä leviävälle videolle.

Australiassa asuva Fajri Fajri oli surffaamassa tapansa mukaan tällä viikolla, kunnes pelottava välikohtaus keskeytti hauskanpidon. Aivan Fajrin ja muiden surffaajien seassa ui nimittäin hai.

Fajri huomasi hengenvaarallisen pedon, kun hän nousi surffilaudallaan aallon päälle ja kirjaimellisesti surffasi suoraan hain yläpuolella. Mies pääsi kuitenkin aallon mukana nopeasti kauemmas haista, ja on mahdollista, että tämä saattoi jopa pelastaa hänet hain hyökkäykseltä.

- Jos olisin pistänyt käteni alas aaltoon, olisin pystynyt koskettamaan sitä, se oli niin lähellä, Fajri kertoo The Northern Star -lehdelle.

Ehti varoittaa muita surffaajia

Huomattuaan hain, Fajri alkoi huutamaan muille surffareille, että vedessä vaani hai. Pelottavasta välikohtauksesta selvittiin säikähdyksellä. Fajri myös palasi surffaamaan heti seuraavana päivänä, jotta hänelle ei jäisi tilanteesta traumaa.

Pelottava tilanne tallentui puoli minuuttia kestävälle videolle, joka on lähtenyt leviämään netissä. Katso alta video surffaajien seassa uiskentelevasta haista.

Lue myös: Miksi hait kiertävät saaliinsa ympärillä ennen hyökkäystä? Lue ja ylläty

Kilpailut

Uusimmat