Kuva: Fotolia

Mies pyysi tuntemattomat mukaan koiransa viimeiselle lenkille - tapahtumasta älytön hitti

11.11.2016 11:15 - Mika Parikka

18-vuotias koira pääsee lempirannalleen viimeiselle kävelylle, mutta ei tule tekemään sitä todellakaan yksin.

Koirasta luopuminen on uskomattoman surullista. Englantilainen Mark Woods haluaa juhlistaa 18-vuotiaan koiransa viimeistä matkaa tekemällä siitä suuren tapahtuman. Miehen koira, Walnut rakastaa erästä tiettyä rantaa, jonne Woods myös tämän aikoo viedä viimeiselle lenkille. Mies päätti kuitenkin kutsua mukaan hieman muitakin. 

"Lähdemme viimeiselle lenkille yhdessä rakastamallemme Port Beachille 9:30. Olisi huikeaa, jos koiranomistajat, rakastajat ja ystävät liittyisivät joukkoon juhlistamaan Walnutia hänen lempirannallaan. Hänellä on ollut uskomaton elämä ja saavutettuaan 18:n vuoden iän, hän on valmis viimeiseen uneen. Toivottavasti näemme lauantaina", Woods kirjoitti Facebook-tilillään.

Woodsin Facebookiin tekemä päivitys ja kutsu lähti nopeasti leviämään netissä. Aiheeseen on tarttunut lukuisat mediat. Woods on huomiosta ymmärrettävistä syistä hämmentynyt. Päivitystä on jaettu tällä hetkellä 555 kertaa ja tykätty 2400 kertaa.

Lukuisat ihmiset ovat ottaneet osaa Woodsin suruun ja moni on myös ilmoittautunut osallistuvansa Walnutia juhlistavaan viimeiseen kävelylenkkiin. Koiran viimeinen lenkki tapahtuu 12. marraskuuta Port Beachilla Englannin Newquayssa. Tämän jälkeen Walnut pääsee viimeiseen lepoon. 

Katso alta kuva Walnutista vastailemassa omistajansa kanssa Facebook-viesteihin:

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: "Koirat eivät oikeasti kuole koskaan" - sydäntäsärkevän liikuttava kirjoitus leviää netissä

Lue myös: Koiran hankkiminen kannattaa - kuusi tieteellisesti todistettua syytä

Lue myös: Mistä koirasi näkee unta? Liikuttava totuus selvitettiin

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat