Kuva: Tori.fi

Harvinaisen rehellinen asuntoilmoitus leviää netissä - varoittaa Porin välittömästä läheisyydestä

14.11.2016 09:25 - Anna Hopi

Tori.fi-sivustolla julkaistu asuntomyynti-ilmoitus on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa.

Ei ole ihan sama, mistä talonsa ostaa. Porilainen asunnon omistaja on kirjoittanut tori.fi-sivustolle unohtumattoman myynti-ilmoituksen Porin Niittymaalla sijaitsevasta omakotitalosta. Ilmoitus alkaa humoristisesti.

"Myydään valmiiksi suunniteltu elämä ja rikkoutuneet haaveet," kirjoittaja herättää heti ostajan kiinnostuksen.

"1968 vuonna rakennettu talo, korjattu lattiaa ja putkea mitä nyt talossa menee.Myyntiin kaikkineen jäljellä olevine irtaimistoneen. Kauppaan kuuluu pihalla oleva auto, työkalut jne kaikki mitä pihasta löytyy (työautoa lukuunottamatta)"

Asuntoa kauppaava asukas avaa halukkuuttaan myydä unelmiensa asunto.

"Olin suunnitellut valmiiksi elämäni jo liiankin tarkkaan, ja sain karvaasti kokea sen että suunnitelmat eivät itselläni kannata. Tartu siis tilaisuuteen, ja osta tästä valmiiksi suunniteltu elämä, talo, auto(tapauskohtaisesti) ja haaveet."

(kuva: tori.fi)

Asunnon ostajaa houkutellaan kiinnostumaan asunnosta kertomalla esimerkiksi, että kämpästä löytyy "Jallua lehtinä, ja pulloissa. (yleensä tyhjinä)". Ostajaa houkutelaan myös vinkkaamalla, että talo on rakennettu yhteen kerrokseen, "joten on helppo raahata taksista isäntä (tai emäntä) kottikärryillä sisälle lepäämään raskaan viikon(lopun) jälkeen."

Myyntipuhe käsittelee myös asunnon omistajan alkoholin käyttöä.

"Talossa ei ole tupakoitu eikä ryy,. Tarkemmin ajatellen talossa on juotu, sisällä ja ulkona. Mutta vain ulkona poltettu. Kesällä mukava viettää kavereiden/perheen kanssa aikaa omassa rauhassa.

Jos et halua kuulla fraasia "mikä *ttu teitä porilaisia vaivaa" älä osta tätä taloa. Talo on porin välittömässä läheisyydessä, 10min automatkan päässä keskustaan värivaloihin / prismaan ostamaan sitä *#€& unohtunutta vaippapakettia."

Lue koko ilmoitus täältä.

Lue myös: Oikotien asuntoilmoitus huvittaa - kuvassa alaston mies

Kilpailut

Uusimmat