Kuva: Fotolia

Uuden-Seelannin maanjäristys tallentui sattumalta karmivalle videolle - katso

15.11.2016 14:15 - Mika Parikka

Uudessa-Seelannissa koettiin yli 7:n magnitudin maanjäristys, joka sai aikaan jopa tsunamin. Järistys tallentui suorana erään nettipelaajan suoraan lähetykseen. Miehen pelikaverit eivät uskoneet koko tapausta edes todeksi.

Uudessa-Seelannissa koettiin kauhunhetkiä 13. marraskuuta, kun yli 7:n magnitudin maanjäristys ravisteli saarivaltiota. Maassa nähtiin myös kaksimetrisiä tsunamiaaltoja, joten mistään ihan pienestä rytäkästä ei ollut kyse. 

Uusi-Seelantilainen Delrio Sierra pelasi muina miehinä nettipeli World Of Warcraftia, kun järistys yhtäkkiä iski. Mies kuvasi pelaamistaan suorana nettiin, joka on nykyisin hyvin suosittua. Järistys tallentui myös Sierran lähetykseen, ja kyseinen hetki on nyt kaikkien katsottavissa netissä.

Sierra menee ymmärrettävistä syistä paniikkiin ja alkaa huutamaan pelikavereilleen:

- Voi p*ska! Maanjäristys, maanjäristys! 

Seuraa lukuisia kirosanoja samalla, kun koko huone alkaa tärisemään. Miehen pelikaverit eivät ota paniikinomaisia huutoja tosissaan, vaan kehoittaa Sierraa olemaan hiljaa ja keskittymään pelaamiseen. Videon kommenttikentän perusteella pelikaverit ovat australialaisia, joita maanjäristys ei koskettanut. 

- Turvat kiinni! Ymmärrättekö kuinka sairasta on, kun yrität kirjoittaa ja yhtäkkiä pöytäsi liikkuu. Ja kun yrität nousta, kaadut suoraan lattialle, Sierra huutaa. 

Miehen tyttöystäväkin herää ja tilanne on hetken suhteellisen kaoottinen. Mitään vakavaa ei kuitenkaan lopulta tapahdu. Varoitus! Video sisältää englanninkielisiä kirosanoja. 

Katso video kuumottavasta tilanteesta alta:

Lue myös: Cheek maanjäristyksesä Tokiossa: "Maanjäristys keinutti hotellia!"

Lue myös: Maanjäristys iski tv-studioon suorassa lähetyksessä - katso video

Kilpailut

Uusimmat