Kuva: Fotolia

Inspiroivat Instagram-tilit listattiin: Seuraa, jos kaipaat lisää motivaatiota ja asennetta

17.11.2016 20:45 - Tiina Svensk

Sosiaalinen media on loistava keino löytää itselleen inspiraation lähteitä.

Instagram on täynnä inspiroivia ja kauniita tilejä, joista voi ammentaa ideoita myös omaan arkeensa. Olemme aiemmin vinkanneet esimerkiksi treenitileistä, joista voi saada myös itselleen motivaatiota treenejä varten.

Mutta ketä seurata, jos kaipaa inspiraatiota omaan työelämäänsä ja uraa varten? Pop Sugar listasi Instagramin menestyneimmät ja seuratuimmat tilit kaikille johtajanaisille, yrittäjille ja menestyjille:

The Every Girl -tili tarjoaa vinkkejä ammattimaisen vaatekaapin rakentamiseen, talouteen ja uraan liittyen. Forbes listasi tilin myös yhdeksi parhaimmista nettisivuista, joita naisille on tehty.

Career Contessa -tili jakaa seuraajilleen inspiroivia lainauksia ja lauseita aikamme menestyneimmiltä naisilta. Lisäksi tili päivittää säännöllisesti vinkkejä parempiin työtapoihin ja uraan liittyen.

View this post on Instagram

Wake. Pray. Slay.👑💅 #saturdaymood

A post shared by Bossladiesmindset (@bossladiesmindset) on

Boss Ladies Mindset jakaa nimensä mukaan motivoivia kuvia ja lainauksia, jotta jokainen voisi todella olla oman elämänsä johtajanainen. Tästä tilistä ei ainakaan asennetta puutu!

Career girl daily on hieman pehmeämpi versio edeltävästä tilistä. Uravinkkien ja lainausten lisäksi tili jakaa lifestyle-vinkkejä.

DVF on merkki, jonka takana on yksi aikamme vaikutusvaltaisimmista naisista, Diana von Furstenberg. Hän haluaa juhlistaa Instagram-tilillään vapautta, voimaa ja itsevarmuutta.

Mitäpä inspiroivien tilien listaus olisi ilman Oprahia? Oprah jakaa tilillään vinkkejä elämään, uraan ja henkiseen hyvinvointiin.

Lue myös: Nappaa unelmatyö - rekrytoija neuvoo, miten olet vahvoilla työnhaussa

Lue myös: Muista nämä yksinkertaiset vinkit työelämässä ja olet korvaamaton

Lähde: Pop Sugar

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat