Kuva: Fotolia

"Kuka haluaisi naida sinut?" - Morsiamen saama viesti jälkiruokafirmalta shokeeraa

21.11.2016 16:15 - Iiro Myllymäki

Morsianta kutsutaan viestissä muun muassa "roskaksi" ja "ihmisyyden hukaksi".

Naimisiin menevä yhdysvaltalainen Amanda De Pascale, 26, järkyttyi saatuaan loukkaavan sähköpostiviestin newyorkilaiselta jälkiruokafirmalta. Nainen oli ajatellut, että haluaisi häihinsä erityisen ruoka-auton, josta vieraat saisivat makeita herkkuja nautittavikseen.

De Pascale tiedusteli Sweetery-nimiseltä jälkiruokafirmalta heidän ruoka-autonsa hintaa. Sweeteryn pyytämä 2700 euron hinta oli kuitenkin naisen budjettiin liikaa ja hän päätti jättää vastaamatta Sweeteryn sähköpostiin. De Pascale kertoo, että firma alkoi pommittaa naista puhelinsoitoilla.

- He soittivat minulle monta kertaa tunnissa, sitten he lopettivat muutamaksi tunniksi ja soittivat sen jälkeen taas. Sanoin heille, että en pysty juuri nyt puhumaan, koska olen töissä ja lopetin puhelun. Mutta hän jatkoi soittelua noin kahden viikon ajan.

"Olet alhainen ja kurja ihminen"

Tämän jälkeen De Pascale vastaanotti firmalta sähköpostin, jossa ei säästelty sanoja naisen loukkaamiseksi.

”Amanda. Me emme todellakaan tiedä, millaista sairasta ja kieroutunutta peliä pelaat kanssamme, mutta nyt on meidän aikamme sanoa sanottavamme. Olet alhainen ja kurja ihminen, joka on niin ällöttävä kuin voi vain olla.

Kuinka monta kertaa olemme soittaneet sinulle, jotta saisimme vastauksen ehdotukseemme, johon käytimme aikaa ja vaivaa? Joka kerta löit luurin pelkurimaisesti korvaan, kun kerroimme, kuka soittaa. Miten kiero ja surkea ihminen sinun täytyy ollakaan”, sähköpostissa kirjoitettiin.

Viesti ei suinkaan loppunut tähän, ja naista ehdittiin viestin aikana kutsua vielä muun muassa ”roskaksi”, ”kasaksi koiranp*skaa”, ”ihmisyyden hukaksi” ja ”selkärangattomaksi”.

”Me todella toivomme, että hääsi ovat vuosisadan pahin katastrofi, ja miksi se muuta olisikaan, kun sinä olet osa sitä. Emme edes voi kuvitella ihmistä, joka haluaisi naida sinut. Sääliksi käy sitä yksinäistä sielua, jonka elämä kanssasi on tuomittu jo ennen kuin se ehtii alkaakaan”, viestissä luki.

Työntekijä erotettiin

Sähköpostin kirjoittajaksi viestissä nimettiin Sweeteryn perustaja Grant Di Mille. De Pascale kertoo, että viestin lukeminen sai hänet tärisemään ja pöyristymään. De Pascalen ystävä jakoi kuvakaappauksia sähköpostista Facebookissa, ja Di Mille julkaisi julkisen anteeksipyynnön.

- Minä en viestiä lähettänyt eikä kukaan muukaan yhtiön johdosta. Viesti on kamala loukkaus, mutta kaikki tekevät virheitä, Di Mille kertoi Fox Newsille.

Di Millen mukaan viestin lähettänyt työntekijä on erotettu. Di Mille on pyytänyt myös henkilökohtaisesti anteeksi tulevalta morsiamelta sähköpostiviestillä.

Lue myös: Miksi mies jättää morsiamen alttarille? 7 tositarinaa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat