Kuva: YouTube

Peloton mies ryntäsi pelastamaan jäihin tippuneen koiran - katso pysäyttävä video

22.11.2016 16:45 - Mika Parikka

Venäläiset YouTube-videot ovat oma lukunsa kaikkien nettivideoiden seassa. Viimeisin netissä leviävä video saa katsojan pidättämään hengitystä.

Netissä leviää Venäjällä kuvattu henkeäsalpaava video, jossa nähdään todellinen taistelu elämästä ja kuolemasta. Ohikulkija huomasi jäisessä vedessä avannon, johon raasu koira oli jäänyt jumiin. Koira sinnittelee avannon reunalla ja tilanne näyttää toivottamalta.

Mutta koska kyseessä on Venäjä, ei voi koskaan tietää mitä tapahtuu. Yhtäkkiä ruutuun ilmestyy ilman paitaa ja sukkia jäälle ryntäävä mies. Tämä arjen sankari viilettää jäälle ilman pelkoa pelastamaan poloisen koiran. 

Videolla kuullaan, kun kuvaaja huutaa sankarille, että tämän tulisi mennä makaamaan jään päälle ja ottaa koiraa niskasta kiinni. Koira ei äkkiseltään arvosta pelastajaansa, sillä tämä puraisee ensitöikseen miestä käteen. 

Lopulta pienen hässäkän jälkeen sankari saa koiran ylös jäistä. Rekku vipeltää tyytyväisenä pois paikalta. Hieman yllättävää on se, että ilman paitaa ja sukkia jäällä kekkuloiva venäläismies, jota koira puri vielä kädestä, vain naureskelee tyytyväisenä, kun tilanne on ohi. 

Katso dramaattinen video alta:

Lue myös: "Koirat eivät oikeasti kuole koskaan" - sydäntäsärkevän liikuttava kirjoitus leviää netissä

Lue myös: Nyt se on todistettu: Koira todellakin ymmärtää ihmistä

Lue myös: Mistä koirasi näkee unta? Liikuttava totuus selvitettiin

Kilpailut

Uusimmat