Kuva: Instagram

Mies tapasi kadotetun ensirakkautensa 30 vuotta myöhemmin - tarina kerää huomiota netissä

23.11.2016 14:15 - Tiina Svensk

Joskus parhaimmat rakkaustarinat ovatkin täysin todellisia.

Tosirakkauden löytämiseen sisältyy paljon kliseitä ja tarinoita, jotka ovat liian hyviä ollakseen totta. Valtavan mediahuomion saaneen pariskunnan tarina on kuitenkin aivan jotain muuta, sillä floridalaisten Amy Gibersonin, 34, ja Justin Poundersin rakkaustarina alkoi kuitenkin hyvin yllättävällä tavalla.

Pariskunnan tarina on niin yllättävä, että se on saanut yhdysvaltalaisessa mediassa jonkin verran huomiota. Esimerkiksi People -lehti sekä Cosmopolitan ovat uutisoineet pariskunnasta.

Yllätys paljastui vasta myöhemmin

Cosmopolitan kertoo pariskunnan löytäneen toisensa online-deittipalvelun avulla. Heti ensikeskustelusta pariskunta tiesi, että he ovat löytäneet jotain erityislaatuista. Ensitreffeistä lähtien heidän välillään oli kemiaa, kertoo Amy Giberson Cosmopolitanille.

Yllätyksen pariskunta koki kuitenkin tapailtuaan kaksi kuukautta, kun Justin Pounders paljasti Amylle pitävänsä hänen nimestään, sillä se oli sama kuin hänen ensi-ihastuksensa nimi esikoulussa. Pariskunta selvitti asian ja huomasi käyneensä samaa koulua - vuosikymmeniä sitten.

Tuleva aviopari istui vierekkäin jo esikoulun luokkakuvassa:

Kihloihin TV-lähetyksessä

Parin rakkaustarina jatkui rankasta menneisyydestä huolimatta: Justin Poundersin edellinen puoliso oli murhattu raa'asti hänen kotiinsa vuonna 2012. Amy ja Justin uskovatkin, että Justinin tyttöystävä on nyt miehen suojelusenkeli, joka ohjaa häntä kohti oikeita ratkaisuja.

Justin oli valmis etenemään elämässään, ja päätti kosia Amya yllättävällä tavalla: People-lehti uutisoi miehen kosineen Amya suorassa TV-lähetyksessä.

Kuvan kosinnasta voit katsoa alta:

Cosmopolitanin mukaan pariskunta on tällä hetkellä häämatkallaan, eli vuosikymmeniä kestänyt rakkaustarina sai lopulta onnellisen lopun. Kuvan pariskunnan ensimmäisestä tanssista voit katsoa alta:

Lue myös: Onko hän elämäsi rakkaus? Ominaisuudet, joista tiedät

Lue myös: Panu, 41: "Rakkaus tarkoittaa sitä, että on valmis antamaan itsensä kokonaan toiselle"

Lähde: Cosmopolitan, People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat