Kuva: YouTube

Uudenlainen jalkapallo Suomen seuraava menestyslaji? Pitää pelata promillen kännissä

24.11.2016 11:15 - Mika Parikka

Norjalaisten kehittelemää lajia voisi kutsua vaikkapa jurripalloksi, sillä maalit hylätään, jos pelaaja puhaltaa alle promillen.

Norjalaiset ovat keksineet jalkapallon uudestaan. Laji on muuten sama kuin tavallinen jalkapallo, mutta sitä pelataan humalassa. Lajissa onkin pieniä nyansseja, jotka erottavat sen radikaalisti perinteisestä jalkapallosta.

Norjalaisessa versiossa kentällä pelaa samaan aikaan aina 10 henkilöä, viisi per puoli. Pelaajilla ei ole asiaa kentälle, ennen kuin alkometri näyttää yhtä promillea. Ei riitä, että kentälle tultaessa pitää puhaltaa promillen verran, vaan humalaa on ylläpidettävä, jos haluaa tehdä maalin. Jokaisen maalin jälkeen pelaaja puhallutetaan, ja jos mittari näyttää alle promillea, maali hylätään.

Tämä antaa toivoa Suomelle, jolla on suuria vaikeuksia nostaa tasoa jalkapallossa. Perinteisen jalkapallon sijaan Suomi voisikin keskittyä tähän uuteen norjalaiseen versioon, koska osaamme jo valmiiksi ainakin sen 50 prosenttia pelille oleellisista osa-alueista.

Katso alta video, jossa rakkaat naapurimme näyttävät mallia:

Lue myös: Millaisiin kasvoihin naiset ihastuvat humalassa?

Lue myös: Humalainen pisti uutiset uusiksi - katso hillitön video

Lue myös: Nainen teki koulutehtävän kännissä - hauska kirjoitus täyttä humalaisen horinaa

Kilpailut

Uusimmat