Kuva: AOP

Instagramin uusi ominaisuus säikytti käyttäjät: Ilmoittaa, jos otat jonkun kuvasta kuvakaappauksen

27.11.2016 21:15 - Rea Tallgren

Moni on kuitenkin hermostunut ennen aikojaan, sillä kuvakaappauksesta ilmoitetaan vain tietyissä tapauksissa.

Internet-kansa säikähti kuultuaan, että Instagram ilmoittaa jatkossa sille, jonka kuvasta otat kuvakaappauksen. Moni kauhistui muutoksesta, sillä ei halunnut kuvakaappaustensa kohteiden tietävän heidän ottavan kaappauksia. Independentin mukaan muutos herätti keskustelua etenkin Twitterissä, jossa useat paheksuivat uutta ominaisuutta. 

Nyt Independent kuitenkin oikaisee virheellisiä tietoa. Se korostaa, että Instagramin kuvakaappausilmoitus liittyi sen tuoreeseen Instagram story -ominaisuuteen, jonka avulla palvelussa voi kuvata videoita tai kuvia etusivulta oikealle päin sipaisemalla. Kuvan voi sitten tallentaa nuolen avulla ja lähettää yksityisesti kaverille tai useammallekin sen sijaan että niitä laittaisi suoraan julkiseen Instagram storyynsä. 

Kuvakaappausilmoitus liittyy juurikin tähän toimenpiteeseen. Independentin mukaan lähettäjä saa tiedon, mikäli kuvan vastaanottaja ottaa kuvakaappauksen kuvasta. Ominaisuus tulee monilla käyttöön lähitulevaisuudessa, jolloin kuvan voi valita lähettää niin, että se katoaa vastaanottajan nähtyä sen - kuten Snapchatissa. 

Lue myös: Justin Bieberiin yhdistetty mallikaunotar on uskomaton ilmestys - katso seksikkäät kuvat

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat