Alastomat naiset poseeraavat kalojen kanssa - katso kuvat älyttömimmästä kalenterista

05.12.2016 19:15 - Mika Parikka

Vuosi on lopuillaan ja ensi vuoden kalenterit kilpailevat jo asiakkaista. Nyt kalenterikilpailu on saanut potentiaalisen voittajan.

Epävirallisen "oudot kalenterit" -kilpailun voittaja on saattanut selvitä. Kalastuksesta pitäville, ja miksei muillekin, on nyt tarjolla kalenteri, joka sisältää puolialastomia naisia, jotka poseeraavat karppien kanssa. Siis alastomia naisia ja kaloja.

Keksintö on saksalaisen Hendrik Pöhlerin käsialaa. Mies vakuuttaa, että kalenterin kuvauksissa ei vahingoitettu karppeja, vaan paikalla oli kaksi asiantuntijaa varmistamassa niiden turvallisuuden. Myös ihmismallien turvallisuus ja viihtyvyys taattiin.

Pöhler uskoo kalenterin olevan hitti varsinkin Isossa-Britanniassa, jossa on maailman suurin karppiyhteisö. On hieman mysteeri, että miksi mies uskoo ihmisten kiihottuvan erityisen paljon kuvista, joissa on alastomien naisten lisäksi myös karppeja. Vertailun vuoksi sanottakoon, että harva metsästäjä tuskin saa kiksejä, vaikka valokuvassa olisikin alastoman naisen lisäksi peura.

Kalenteria myydään Amazonissa noin 20:n euron hintaan. Vaikka idea on absurdi, on kuvat varsin hienoja. Katso alta esimerkit:

Lisää kuvia voit katsoa täältä.

Lähde: The Sun

Lue myös: Kakkaavia koiria sisältävä kalenteri on upein keksintö ikinä - haluat katsoa kuvat

Lue myös: Naisten rugby-joukkue riisuutui kalenteria varten - katso upeat kuvat

Lue myös: Hollywood-kaunottaret käsittelemättömissä kalenterikuvissa - katso upeat otokset

Kilpailut

Uusimmat