Kuva: YouTube

The Rock ja Jimmy Fallon tekivät todellisen joulun ihmeen - katso koskettava video

12.12.2016 23:15 - Mika Parikka

Varoitus! Jutussa nähtävää videota varten on hyvä varata nenäliinoja hillittömän itkun varalta.

Talk show -isäntä Jimmy Fallon ja Dwayne "The Rock" Johnson päättivät tehdä joulun hieman etuajassa eräällee tietylle henkilölle. Johnson oli Fallonin haastateltavana ja miehet puhuivat siitä, miten joulun aikaan monet perheet kaipaavat läheisiään. Monet perheenjäsenet työskentelevät esimerkiksi kaukana ulkomailla, kuten vaikkapa sotilaat.

Fallon ja Johnson lähtivät yhtäkkiä kesken haastattelun kävelemään yleisöön etsimään tätä tiettyä ihmistä. Lopulta kaksikko päätyi kulisseihin ja ohjaamoon, josta he löysivät ohjelman tuottajan Karina Kabalan.

Kabalan on itse veteraani, mutta työskentelee nyt Fallonin ohjelmassa. Hänen miehensä on niin ikään ammattisotilas, joka on palveluksessa edelleen. Pari tapasi toisensa palvellessaan Irakissa. Fallon ja Johnson löysivät Kabalanin, mutta eivät paljastaneet yllätystään aivan heti. 

Johnson pitää Kabalanille kaunista puhetta uhrauksesta ja siitä, kuinka rankkaa erossa oleminen voi olla. Nainen purskahtaa nopeasti itkuun. Koko tapahtuma on hyvin koskettava. Sillä välin, kun Johnson pitää palopuhettaan, Kabalanin mies hiipii hänen taakseen. Lopulta on aika paljastaa yllätys.

Katso video yllätyksestä alta. Tätä on todellinen joulun taika:

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnson yllätti pienen tyttärensä räävittömällä tavalla: "Näin isät tekevät"

Lue myös: Ihania vauvauutisia: Dwayne "The Rock" Johnson on tuore isä

Kilpailut

Uusimmat