Miesten bokseriongelmaan nerokas ratkaisu - kärsä lepää nyt omassa pussissaan

13.12.2016 23:15 - Mika Parikka

Uudenlaiset "etupussilliset" bokserit ratkaisevat ärsyttävän ongelman, jonka kanssa miehet ovat painineet siitä lähtien, kun bokserit aikoinaan kehiteltiin.

Naisten on vaikea ymmärtää sitä tuskaa, kun meisseli on huonosti. Se saattaa pyytämättä suunnata toiseen lahkeeseen tai muuten vain epämiellyttävään asentoon, jolloin tilanne tulee korjata. Korjaaminen ei välttämättä ole simppeliä. Käsi pitää ujuttaa kaikkien kerroksien alle, ennen kuin ongelmakohtaan ylettää.

Koska elämme innovaatioiden kulta-aikaa, on tähänkin ongelmaan keksitty nyt ratkaisu. Eletrunks-bokserit mahdollistavat meisselin korjaamisen äärimmäisen helposti. Niissä on varustukselle oma taskunsa, jossa on kaiken kukkuraksi patentoitu menetelmä, jonka ansiosta kättä ei tarvitse välttämättä kaivaa niin sanotusti pohjaan asti.

Eletrunksin keksijä Michael Walker sai idean ajellessaan moottoripyörällä ympäri Etelä-Amerikkaa. 

"Silloin ymmärsin, kuinka äärimmäisen epämukavia ja epäkäytännöllisiä erilaiset miesten alushousut ovat. Jossain päin Kolumbian rajaa ajatus Eletrunkseista kristallisoitui", Walker kertoo.

Palaute on Walkerin mukaan ollut pelkästään positiivista. Keksinnölle on hänen mukaansa todellakin kysyntää. Katso alta kuvia Eletrunkseista:

Lähde: Mashable

Lue myös: Härskit susibokserit villitsevät netissä - ostaisitko omalle kullalle lahjaksi?

Lue myös: Tee miesten boksereista itsellesi urheiluliivit minuutissa - katso helppo ohje

Lue myös: Kiehtova lisä petipainiin: Miehille suunniteltiin parfymoidut bokserit!

Kilpailut

Uusimmat