Kuva: Fotolia

Millainen uudenvuodenlupaus sinun tulisi tehdä? Oma horoskooppimerkkisi kertoo, katso

20.12.2016 21:45 - Elisa Jalasjoki

Esimerkiksi Vesimiesten tulisi kohdata tulevana vuonna pelkonsa.

Uusi vuosi tuo mukanaan useimmille myös uudet uudenvuodenlupaukset. Sen sijaan että tänä vuonna keksisit itse perinteiseen tapaan omat lupauksesi, voit nyt myös selvittää mitä lupauksia oma horoskooppimerkkisi sinulle tulevalle vuodelle suosittelee. 

Elite Daily -lehti kokosi sivuilleen jokaiselle tähtimerkille parhaiten sopivat lupaukset, perustuen merkkien keskeisimpiin piirteisiin. Katso listaus alta.

1. Kauris (22. joulukuuta - 19. tammikuuta)

Muuta uuden vuoden kunniaksi käsityksesi hyvinvoinnista. Sinulle on tyypillistä, että uskot esimerkiksi rahan olevan ainoa väylä hyvinvointiin. Unohdat usein huomioida täysin henkisen hyvinvointisi. Saatat yllättyä siitä, kuinka hyvältä olosi voi tuntua, kun keskityt täysin uusiin asioihin. 

2. Vesimies (20. tammikuuta - 19. helmikuuta)

Kohtaa tulevana vuonna pelkosi. Kun tunnistat omat pelkosi ja syyt niiden taustalla, opit helpommin totutuista tavoista eroon. Turha jännittäminen heikentää esimerkiksi motivaatiota

3. Kalat (20. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Päätä mitä haluat, mutta älä mitätöi muita asioita. Sinulla on keinoja muuttaa ainoastaan ajatuksiesi voimalla totuuksia. Pelkäät virheitä, mutta on tärkeää ymmärtää, että ilman niitä tuskin olisit se kuka olet. Taistele rohkeasti niistä asioista, joita tavoittelet. 

4. Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Hidasta tahtiasi. Rakastat haasteita niin kovasti, että käytät niihin kaiken energiasi. Kohtaa uuden vuoden tuomat tilanteet kärsivällisesti ja sitkeästi. Voit oppia itsestäsi paljon uutta.

5. Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Olet usein liian tottunut siihen, että teet asiat saman kaavan mukaisesti. Sen sijaan että odottaisit koko vuoden innostusta tehdä asioita, lähde rohkeasti mukaan. Suostu mukaan niihinkin ideoihin, jotka eivät heti tunnu järkeviltä. 

6. Kaksonen (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta) 

Älä etsi oikeudenmukaisuutta sosiaalisesta mediasta. Et pysty muuttamaan toisten ihmisten mielipiteitä käskemällä heitä näkemään asiat samalla tavoin kuin itse näet. Rakastat ohjata universumin kulkua ja kommunikoida ihmisten kanssa, mutta pyri vähentämään dominoivaa piirrettäsi vuonna 2017. 

7. Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Opettele olemaan itsenäisempi, sekä huolehtimaan itse itsestäsi. Olet herkkä, etkä kestä virheitä, tai sitä, että asiat menevät pieleen. Syytät ongelmista itseäsi, sekä menetät toivosi helposti. Etsi tulevan vuoden aikana itseluottamuksesi.

8. Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Taistele niiden asioiden puolesta, joita tavoittelet Älä luovuta, oli kyse sitten mistä tahansa, ennen kuin tiedät tehneesi kaikkesi. 

9. Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Päästä irti tutuista lupauksistasi. Kokeile miltä irti päästäminen tuntuu. Anna elämän kulkea itsekseen. 

10. Vaaka (23. syyskuuta - 23. lokakuuta)

Opettele sanomaan ei. Kulunut vuosi on ollut kaikinpuolin opettavainen. Tärkeää on se, että olet ymmärtänyt, ettei kaikkea tarvitse jaksaa tehdä. 

11. Skorpioni (24. lokakuuta - 22. marraskuuta)

Opettele sanomaan kyllä. Lopeta asioista murehtiminen ja stressaaminen. Suostu asioihin jotka jännittävät sinua, ja saatat oppia itsestäsi paljon uutta. 

12. Jousimies (23. marraskuuta - 21.joulukuuta)

Opettele hillitsemään itsesi. Maltti on useimmissa asioissa valttia. Kaikkea ei tarvitse tehdä, eikä kaikessa tarvitse olla mukana. 

Lue myös: Minkä kännimokan teet todennäköisimmin? Horoskooppimerkkisi kertoo

Lue myös: Mitkä horoskooppimerkit harrastavat eniten seksiä?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat